VSK 2020

Datum
4 - 7 Feb 2020
Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Organisator
Technea

Van 4 t/m 7 februari staat de Jaarbeurs Utrecht in het teken van de VSK 2020. Door de grootste installatiebeurs van Nederland te bezoeken, ben je als installateur/adviseur in één klap op de hoogte van alle ontwikkelingen. De editie van 2020 staat in het teken van het veranderende installatievak en de transitie naar alternatieve energievormen. Uiteraard zijn we als specialist in duurzame installatietechniek wederom aanwezig.

Wat kun je verwachten op de vsk 2020

Als gespecialiseerde distributeur willen we je het als installateur makkelijker en leuker maken. Onze oplossingen staan dan ook bekend om het installatiegemak en de bewezen kwaliteit. Op onze stand (E050, verwarmingshal) ontdek je hoe je onze producten installeert. Daarnaast kom je te weten hoe we je, op basis van meer dan 20 jaar ervaring, uitgebreid ondersteunen. Zo ontvang je van onze ervaren specialisten technisch advies of nemen we jouw teken- en calculatiewerk uit handen. Ook staan onze betrokken binnen- én buitendienst voor je klaar.

Duurzame installatietechniek

Op onze stand ontdek je onderstaande oplossingen. Daarnaast vertellen we ook graag meer over warmtepompen, pelletketels en zonneboilers.