Airmaster B.V.

Klaar voor luchtverandering

...stelt u zich eens voor dat we een ventilatie-unit kunnen ontwikkelen die rekening houdt met ons gedrag, onze behoeften en ons welzijn en tegelijkertijd deel uitmaakt van de juiste energieoplossing voor toekomstige renovatie- en bouwprojecten.

Dat was het doel en het bedrijfsidee dat Henrik Stæhr en Kim Jensen in 1991 formuleerden bij de oprichting van Airmaster in Aars.

En ja, het is gelukt, en dat is nog steeds de basis waar Airmaster op gebouwd is.

Het is de missie van Airmaster om voor meer mensen een goede luchtkwaliteit en een beter binnenklimaat te voorzien. Wij leveren eenvoudige oplossingen met de focus op een laag energieverbruik, maar ook met oog voor de beschikbare budgetten.

Het is de visie van Airmaster om het bedrijf te zijn dat “ventilatie van wereldklasse” levert en dat niet enkel een fabrikant is, maar ook een goede samenwerkingspartner voor zijn klanten. Wij willen onze klanten en hun medewerkers een kwalitatief product en een hoogwaardige service bieden.

Airmaster biedt een assortiment decentrale ventilatie, waarbij een duur kanalennetwerk vervangen werd door een energiezuinige en flexibele totaaloplossing zonder onnodig energieverbruik en met aandacht voor het beschikbare budget. Dankzij een hoge warmteterugwinning, een intelligente, vraaggestuurde regeling en zeer laag geluidsniveau bieden de ventilatie-units van Airmaster een oplossing van wereldklasse.