Alveka Technische Handelsonderneming

Welkom bij Alveka Technische Handelsonderneming

Alveka heeft al vele jaren de alleenverkoop in de Benelux van kwalitatief hoogwaardige TROLL doorvoersystemen, die uitstekend voldoen aan specifieke eisen op het gebied van isolatie (geluid & warmte), brandwerendheid, gas- & waterdichtheid en milieu.

Onze producten worden veelvuldig toegepast in met name de utiliteitsbouw en de koeltechnische industrie. Daarnaast zien we toepassingen in de oppervlakte behandelingssector,laboratoria, kassen, cleaningrooms ketelbouw en de off-shorebranche.

Overal waar specifieke eisen gesteld worden aan het doorvoeren van leidingen en kabels zijn onze producten de juiste oplossingen.

Alveka streeft er naar om iedere klant, groot of klein zo goed mogelijk van dienst te zijn en de service te verlenen die men van een moderne toeleverancier mag verwachten. Wij hechten er veel waarde aan dat vanaf de offerte fase t/m het afleveren van de producten aan de verwachtingen van de klant wordt voldaan.

Kortom, een moderne leverancier die mee gaat met zijn tijd.

Alveka technische handelsonderneming is opgericht al in de jaren 60.

Wij hebben dit prachtige bedrijf in 2003 overgenomen.

De fabricage van de Troll geluiddichte doorvoeren vindt plaats in UK, om te voorkomen dat onze klanten te lang zouden moeten wachten werken wij met een voorraad, zodat wij u altijd op tijd kunnen leveren.

De gas- en waterdichte doorvoeren worden in onze werkplaats gemaakt, omdat deze altijd specifieke maten hebben zijn we hiervoor afhankelijk van de toeleverancier van RVS en Rubber, de levertijd is daarom 14 dagen.

Wij streven er naar, met onze bouwkundige kennis, om elke klant goed te adviseren voor de verschillende toepasmogelijkheden.