Ambitec B.V.

Geluidsbeheersing en ventilatietechniek

Ambitec is al jarenlang dé gespecialiseerde partner in het leveren en monteren van oplossingen voor geluidsbeheersing en ventilatietechniek.


LEVERANCIER MEKAR LUCHTBEHANDELING

Luchtbehandelingskasten op maat volgens uw specificaties

Naast het zelf plaatsen, leveren wij al enige jaren luchtbehandelingskasten van het betrouwbaar Italiaans fabrikaat Mekar aan derden.

Sinds kort zijn we zelfs agent voor Mekar in de Benelux!

De luchtbehandelingskasten zijn bij uitstek geschikt voor de industriële sector. We leveren ze aan installateurs, koeltechnische bedrijven en alle anderen die werkzaam zijn in de klimaattechniek.

Mogelijke uitvoeringen zijn: RVS, aluminium, gelakt, koudebrugvrij… het kan allemaal. Evenals alle denkbaar mogelijke secties, zoals filters, verwarmen, warmtewiel, koelen, bevochtiging, kruisstroomwisselaar… u mag kiezen. Sinds kort kunnen ook alle LBK’s worden uitgevoerd met een geïntegreerde warmtepomp.

De luchtbehandelingskasten voldoen aan de Eurovent norm en de sinds 1 januari 2016 geldende Europese performance norm 1253/2014HET COMFORT VAN EEN GOED KLIMAAT

Bij AMBITEC draait het allemaal om de kwaliteit van uw lucht. En die moet aan eisen voldoen die door u of derden zijn opgesteld.

Image description

Vochtigheid, temperaturen, lasrook, stof of gassen zijn slechts enkele problemen die zich op de bedrijfsvloer kunnen voordoen. In overleg met u analyseren wij de luchttechnische situatie op uw bedrijfsvloer en zoeken de best passende oplossing voor uw probleem.

Geuremissie, warmte-uitstoot of andere afvalstoffen die naar buiten afgevoerd moeten worden zijn belastend voor uw bedrijfsomgeving. Bij Ambitec nemen wij ook deze zaken mee in het proces van de keuze voor een bepaald systeem.

DE KRACHT VAN RUST

Rust is in alle opzichten goed voor ons. Het zorgt voor meer concentratie, een hogere productiviteit, meer creativiteit en een betere omgeving.

Image description

AMBITEC helpt u deze rust zowel binnen als buiten uw bedrijf te laten bereiken.

Uw wensen en eisen worden vertaald in een advies en offerte op maat.

Ambitec geeft een garantie af voor het resultaat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.