Atkore Vergokan

De specialist in metalen kabeldraagsystemen

Atkore Vergokan is producent van metalen kabeldraagsystemen en verdeler van Unistrut metalen montageprofielen en fittings voor industrie, HVAC en piping.

Vergokan producten vinden hun toepassing in kantoorgebouwen, industrie, ziekenhuizen, datacenters, shoppingcentra, sportstadions, stations, enz.

Het bedrijf maakt deel uit van de Amerikaanse Atkore groep en heeft drie productievestigingen in België, waaronder Vergo Coating (poederlakkerij) en Vergo Galva (verzinkerij), en één in Rusland.

Sinds zijn oprichtingsjaar (1982) hecht Vergokan waarde aan het opbouwen van langdurige partnerships waarbij aan elke klant persoonlijke en professionele service geboden wordt.

Door de jaren heen is het productgamma uitgegroeid tot maar liefst 6.000 artikelen. Tot het assortiment behoren kabelgoten, draadgoten, kabelladders, vloergootsystemen, industriële vloerkanalen en alle daarbij horende montagesystemen. Verder is Vergokan ook verdeler van de hoogwaardige Unistrut modulaire montagesystemen.

Atkore Vergokan levert niet alleen wereldwijd hoogwaardige producten en oplossingen. De firma biedt ook een breed scala oppervlaktebehandelingen aan: thermische verzinking, zink magnesium, zink aluminium, polyester poedercoating, duplex, triplex, sendzimir galvanisatie en elektrolytische verzinking.

Een enthousiast team van gekwalificeerde, goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers staat dagelijks klaar om de vele uitdagingen binnen onze industrie met vertrouwen en ervaring aan te gaan.

Komt u met de standaardproducten niet verder? Vergokan biedt op eenvoudig verzoek van de klant maatwerk aan. Door onze eigen productie kunnen wij dit realiseren aan korte levertijden.