BLT Luchttechniek B.V.

WAT DOEN WE?

Schone en veilige arbeidsplaatsen zijn essentieel voor de kwaliteit van leven. Ze verhogen de tevredenheid van de medewerkers, verkleinen de uitvaltijden en dragen positief bij aan de productiviteit en kwaliteit. Een luchtverdeelsysteem met luchtverdeelslangen, ook wel airsocks of textiele kanalen genoemd, kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

BLT Luchttechniek is opgericht in 1992 en in eerste instantie hoofdzakelijk aktief in de sector technisch advies en dienstverlening voor de werktuigbouwkundige installatietechniek met als motto: "Opdrachtgevers probleem is BLT's verantwoordelijkheid"! Vanaf 1993 spitsen de activiteiten zich meer toe op het gebied van advies en levering van textiele luchtverdeeloplossingen. Sindsdien heeft BLT met Euro Air een betrouwbare, betrokken en flexibele partner voor de levering van textiele luchtverdeelslangen van zeer hoge kwaliteit.

De ontwikkeling van Euro Air luchtverdeelslangen

De ontwikkeling van Euro Air luchtverdeelslangen heeft een enorme vlucht genomen van vooral industriele toepassingen naar toepassing in alle mogelijke ruimtes, zoals Fitnesscentra, Scholen, Kantoren, Zwembaden, Horeca, Winkels, Verzorgingstehuizen enz.

Onze activiteiten

BLT Luchttechniek heeft al die jaren de activiteiten gespitst op het advies, de levering, de montage en het onderhoud van de Euro Air luchtverdeelslangen. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot DE specialist van textiele luchtverdeeloplossingen. Wij ondersteunen u graag bij de keuze voor het juiste systeem.

WIE ZIJN WE?

Inmiddels telt BLT 13 medewerkers. De montage wordt uitgevoerd door onze eigen montageteams. Onze monteurs zijn zeer ervaren en kennen de kneepjes van het vak. Zij weten precies wat er nodig is om een textiel luchtverdeelsysteem netjes en strak te monteren!

Montage van luchtverdeelslangen is op zich niet ingewikkeld. Het is echter wel zo dat de montage van luchtverdeelslangen met enige precisie uitgevoerd dient te worden. Het uiterlijk van het luchtverdeelsysteem staat of valt met een goede montage. Onze monteurs zijn betrokken, zeer geroutineerd, goed geoutilleerd en VCA gecertificeerd.

Wanneer u kiest voor BLT Luchttechniek, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit textiele slangen èn de beste montage. Geen aparte montage -en onderhoudsbedrijven, maar alles op één adres. Wel zo prettig!