Centercon B.V.

Centercon gaat verder

In 35 jaar is Centercon uitgegroeid tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek.

Een hoog expertiseniveau en een ruime keuze aan oplossingen vormen hiervan het tastbare resultaat. Centercon is een betrokken teamspeler met een positieve instelling. Bij ons gaat geen klant de deur uit zonder een oplossing. Wij maken het u graag gemakkelijk en dat vatten wij samen in drie woorden: snel, deskundig en persoonlijk.

Het hoofdkantoor staat in Rotterdam en daarnaast zijn er vestigingen in Zwolle en Rosmalen. Zo verzorgd Centercon een uitstekende landelijke dekking.

Wat doen wij voor u?

U kunt bij Centercon terecht voor een breed assortiment maar ook voor turn key oplossingen. Het draait steeds meer om het leveren van een duurzame totaaloplossing. Wij kijken ernaar uit om samen met u diverse mooie projecten op te zetten.

Onze accountmanagers bieden intensieve begeleiding en denken, in samenwerking met ons technisch team, graag met u mee over ontwerp en selectie.

Onze binnendienst medewerkers staan iedere dag voor u klaar om uw bestelling aan te nemen of uw hulpvraag op te lossen. Uiteraard kunt u ook online bestellen via onze webshop of de Centercon App.

Eigen Vervoer en Afhaalbalie

Iedere vestiging heeft een eigen afhaalbalie. Artikelen die op voorraad liggen kunt u daar tijdens de openingstijden op elk moment afhalen. Uiteraard kunt u artikelen telefonisch, per e-mail of online reserveren. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling klaarstaat. Wel zo handig!

Daarnaast beschikken wij over onze eigen vrachtwagens. Hiermee kunnen wij onze gemaakte afspraken met zekerheid nakomen. Onze eigen chauffeurs behandelen en leveren uw zending met zorg op iedere afgesproken tijd of plaats.

Centercon College

Samenwerking en persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. Daarom delen wij graag onze kennis over klimaatsystemen en de ontwikkeling van de markt. In het Centercon College kunt u terecht voor diverse technische en commerciële trainingen.

Centercon is samen met Heytec, Multi Import, Wijbenga en Cool Green Solutions onderdeel van de Jupiter Techniek Groep.