Comap NL

Toonaangevend


Sinds 1947 behoort COMAP tot de meest gerenommeerde merken op het vlak van centrale verwarming, sanitair en koeling. De aansluitkoppelingen en buizen van het merk MultiSkin, de radiatorappendages SAR en de SENSO thermostaatkoppen zijn al tientallen jaren de norm en een favoriet van de installatiebranche.

Met onze leidingsystemen, radiatorappendages en complete vloerverwarmingssystemen dragen wij in grote mate bij aan de energieefficiëntie en -kosten, het comfort en de veiligheid van gebouwen maar ook aan een verhoogde productiviteit op de bouw.

Europese kwaliteit
  • Aangestuurd vanuit ons moederbedrijf In Frankrijk en met productie in zowel Frankrijk als in het hart van de Europese messingverwerking, Brescia Italië, levert COMAP producten van gegarandeerde Europese kwaliteit. Al onze producten worden met veel aandacht voor duurzaamheid en milieu geproduceerd.
  • Vanuit ons logistieke centrum nabij Parijs leveren wij aan meer dan 50 bestemmingen over de hele wereld.
  • Met een assortiment bestaande uit meerlagen- en kunststofbuizen, messing en kunststof perskoppelingen, pushkoppelingen, handbediende en thermostaatkranen en -koppen, complete vloerverwarmingssystemen, inregelafsluiters en sanitaire voorzieningen behoort het aanbod van COMAP tot het meest uitgebreide van de markt. U kunt dus voor al uw producten bij één leverancier terecht.
Nederlands kantoor

COMAP Nederland is sinds 2018 vanuit het Amsterdamse kantoor verantwoordelijk voor de technische en commerciële ondersteuning van de Nederlandse klant. In nauwe samenwerking met geselecteerde groothandels en monteurs levert COMAP haar producten echter al meer dan 50 jaar op de Nederlandse markt. Vandaag de dag leveren wij een volledig gamma aan regelsystemen, aansluitoplossingen en vloerverwarming in Nederland.

Lees meer over de geschiedenis van COMAP - (Engelstalig)

Lees meer over de fabrieken en het logistieke centrum van COMAP - (Engelstalig)