Coolmark B.V.

Uw totaalleverancier

De groothandel voor energiezuinige maatwerkoplossingen in koel- en klimaattechniek. U herkent ons aan hoge kwaliteit, diepgaande kennis, betrouwbaarheid, een uitgebreid assortiment en hoogwaardige service.

Coolmark ruim 45 jaar de technische groothandel voor koudetechniek, klimaat techniek en watersystemen
Groothandel voor koudetechniek, klimaattechniek en watersystemen.

Ons kantoor en magazijn zijn gevestigd in Barendrecht. Vanuit ons magazijn in Houten, distribueren wij airconditioningapparatuur.

Met 45 jaar ervaring op de koeltechnische en airconditioning markt, weten wij als geen ander wat u verwacht van producten, kwaliteit en service.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed programma opgebouwd met een juiste prijs-/kwaliteitverhouding en een grote keuzevrijheid aan modellen, systemen, componenten en fabrikaten. Alle producten in ons pakket voldoen aan alle eisen en waarborgen hierdoor een zeer hoge kwaliteit.

U kunt als koude- en airconditioninginstallateur bij ons voor al uw benodigde materialen en systemen terecht. Wij leveren een zeer uitgebreide range koudetechnische producten, in totaal zo'n 18.000 artikelen.

Of het nu gaat om het ontwerpen of bouwen van een nieuwe installatie of om service werkzaamheden, de juiste keuze van de benodigde materialen is onontbeerlijk. Door ons uitgebreide pakket kunt u alle benodigde materialen in één keer bestellen. We geven een vakkundig advies aan de installateur door middel van computerberekeningen. Onze technische adviseurs en productspecialisten staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies. Wij verzorgen bovendien uiteenlopende producttrainingen voor de installatiebranche.