Danfoss B.V.

Engineering tomorrow

Meer comfort met minder energie

Danfoss Heating verkoopt producten die bijdragen aan het verlagen van het energieverbruik en het verhogen van het comfort in woningen en utiliteitsgebouwen. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn radiatorthermostaten, radiatorappendages, (dynamische) inregelafsluiters en zoneregelingen.

Platform Waterzijdig inregelen

Onlangs hebben wij een nieuw kennisplatform gelanceerd over waterzijdig inregelen. Via inregelen.danfoss.nl heeft u direct toegang tot dit platform. Iedereen die te maken heeft met het waterzijdig inregelen van cv-installaties kan hier de benodigde actuele informatie vinden. Of u nu op zoek bent naar de best passende oplossing voor een woning of woongebouw. Of u wilt snel toegang tot ons actuele trainingsaanbod, tools en technische informatie, u vindt het op dit platform.

De beste oplossing voor iedereen

Danfoss biedt gebruiksvriendelijke en duurzame producten die zijn voorzien van de meest moderne technieken en betrouwbare onderdelen. Kwaliteit en service staan bij Danfoss voorop. De beste oplossing voor iedereen, dat is wat Danfoss nastreeft.