DOM Nederland

Over ons

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole oplossingen voor deuren. Het productassortiment varieert van standaard cilindersloten voor woningen tot en met de meest moderne digitale sluitsystemen voor grote gebouwen. Wij hebben een eigen assemblagefaciliteit en verkooporganisatie met een binnen- en buitendienst. In totaal werken er 35 mensen.

Wij zijn onderdeel van DOM Security, dat werd opgericht door Henri Morel in Parijs. We zijn in heel Europa vertegenwoordigd met meer dan 20 verkoop- en servicekantoren en hebben meer dan 10 productielocaties.

We DOMore for security

Wij geloven dat iedereen en alles van waarde het verdient veilig te worden bewaard, zonder compromissen. Daarom ontwikkelen wij de hoogste kwaliteit beveiligings- en toegangsoplossingen. Om deze oplossingen te kunnen bieden, richten we ons op drie essentiële expertisegebieden: hardware, software en mechatronica. We zetten ons ook in voor een constante innovatie van onze technologieën, om onszelf en onze klanten voor te blijven op de concurrentie. Altijd.

Onze product merken

Binnen onze groep hebben we veel productmerken, elk met hun eigen specifieke vaardigheden en ervaring. Hierdoor zijn we in staat om innovatieve sluitoplossingen te creëren die effectief zijn en passen in elke situatie of omgeving.