Franke Aquarotter GmbH

Omdat functionaliteit ook mooi mag zijn!

Franke Water Systems: de totaalleverancier voor sanitaire projecten in (semi-)publieke en openbare ruimten. Onze visie: functionaliteit en duurzaamheid mogen óók mooi zijn. Het resultaat: slim en mooi design, Zwitserse kwaliteit en een compleet aanbod. Van wastafel tot armatuur en van toilet tot handendroger.

Sanitaire ruimten in openbare of (semi)publieke gebouwen stellen eisen aan functionaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid; ze worden immers veelvuldig en intensief gebruikt. Tegelijkertijd hebben we - óók in openbare ruimten - behoefte aan comfort en een mooie uitstraling. De ontwikkelaars en ontwerpers van Franke Water Systems weten deze eisen keer op keer te combineren.

Innovatie voor mens en omgeving Franke zoekt voortdurend naar nog slimmere en intelligentere oplossingen. Oplossingen waar mens en omgeving baat bij hebben. Het AQUA 3000 open watermanagementsysteem is daar een voorbeeld van. Dit systeem biedt een goede balans tussen ecologische en economische aspecten, tussen hygiëne en verbruik en tussen planning en exploitatie en is in elke omgeving te installeren.

Recente introducties. De samenwerking tussen het R&D- en designteam binnen Franke levert interessante innovaties op. Een haardroger waarbij snel drogen en glad, glanzend en niet-statisch haar centraal staan, dat is de nieuwe F5 haardroger met ionentechnologie. Een combinatie van krachtig vermogen en ionentechnologie. Gecombineerd met een gemakkelijke hoogteverstelling kunnen groot en klein het haar comfortabel drogen. Daarnaast is de nieuwe generatie F5 douchepanelen nog het vermelden waard. Van MIRANIT of roestvrij staal, en altijd met de succesvolle F5 technologie. Voor optimale hygiëne en comfort gecombineerd met esthetische elegantie.

Inmiddels een begrip de EXOS. wastafellijn gemaakt van het kunstharsgebonden mineraal MIRANIT. Duurzaam, poriënvrij, easy-to-clean, in een helder design.

De F3- en F5-armaturenlijn combineren veiligheid en comfort voor de gebruiker met duurzaamheid en design: ééngreeps, opto-elektronisch en zelfsluitend.

Hotelbadkamers en sanitaire ruimten in hotellobbies kunnen voortaan tot in het kleinste detail ontworpen worden met de nieuwe, RVS accessoires-lijn in 3 designstijlen: strakke lijnen, zachte vormen en eigentijds subtiel. Elke lijn kent 11 toepassingen, van zeepbakje tot handdoekstang.

De nieuwe Franke opbouwwastafels QUADROtop en RONDAtop. Modern minimalisme en ronduit geometrisch.

De DRYX500 handendroger is een snelle, hygiënische krachtpatser die helpt de sanitaire ruimte netjes te houden. Het is de snelste, krachtigste én voordeligste handendroger van dit moment.

Voor alle oplossingen en producten ga naar www.franke-ws.com of www.kwc.com