Helukabel B.V.

HELUKABEL® is één van Duitslands meest toonaangevende kabelmaatschappijen. Zij biedt een uitgebreid gamma kabels, bedrading, kabels op maat, mediatechnologie, kabelaccessoires, alsmede data-, netwerk-en bus-technologie en kabelbeschermingssystemen voor robotica en handling systemen.

We produceren tegenwoordig voor alle markten en voor elke toepassing en met ons zeer uitgebreide pakket, met meer dan 33.000 artikelen. Vanuit ons hypermoderne logistieke centrum in Hemmingen-Stuttgart zijn wij in staat om uw bestellingen te leveren met zeer korte levertijden.

Helukabel fabriceert elektriciteitskabels en bedrading volgens de strengste normen in onze eigen fabriek sinds 1988. Ongeveer 150 gekwalificeerde medewerkers zijn speciaal opgeleid om een breed scala van kabel, die dus aan de strengste eisen moeten voldoen te produceren. Wij produceren kabels en draad met behulp van zowel standaard- als speciale materialen in onze productieruimte van ruim 10.000 m² en voldoen aan alle mogelijke eisen en verwachtingen.