HMS Industrial Networks B.V.

Connectivity solved!

Met het merk Intesis biedt HMS Networks oplossingen voor het koppelen van installaties binnen gebouwen. De oplossingen zijn verdeeld in drie groepen: 1. Protocol Translators, 2. AC Interfaces en 3. Cloud Solutions.

Protocol Translator Gateways

De Protocol Translator Gateways zijn speciaal ontworpen om bidirectionele controle en monitoring van parameters en functionaliteiten van uw gebouwenautomatiseringsprojecten mogelijk te maken. Protocollen zoals BACnet, ASCII, Modbus, M-Bus, KNX, DALI(2), PROFINET, kunnen in uw project worden gekoppeld.

Configuratie met Intesis MAPS

Intesis Maps (Multi-protocol Adressing Point Solutions) is een krachtige configuratietool voor snelle en probleemloze inbedrijfstelling. MAPS biedt de mogelijkheid om een netwerkdiagnose uit te voeren om eventuele problemen snel op te sporen. De software tool biedt ready-to-go device templates waarmee data automatisch geïmporteerd kan worden. Conversies zoals schalen en offset zijn mogelijk om de gewenste data om te zetten.

AC Interfaces Gateways

Intesis heeft in samenwerking met alle grote airconditioning producenten, AC-gateways ontwikkeld die in Modbus, KNX, BACnet en Wifi installaties geïntegreerd kunnen worden. Door de integratie van een AC-unit heeft u de mogelijkheid om uw (energie-)verbruik te monitoren, centrale bediening en toegang tot meer slimme tools. Inmiddels zijn er al meer dan 700.000 AC-units via een Intesis gateway gekoppeld. Naast gateways voor Daikin, Fujitsu, Haier, Hisense, Hitachi, LG, Midea, Mitsubishi Electric, Mitsubischi Heavy Industries, Panasonic, Samsung, Toshiba is er ook een universele gateway beschikbaar.

Intesis Cloud Solution

Er zijn twee cloud oplossingen beschikbaar, AC Cloud (IntesisHome) en ST Cloud. De AC Cloud biedt gebruikers de mogelijkheid om hun airco installatie te monitoren en bedienen via een cloud dashboard en een mobiele IntesisHome app. De ST Cloud geeft de mogelijkheid om BACnet- of MODbus devices te monitoren en te bedienen via een cloud dashboard en mobiele ST Cloud app. Beide cloud omgevingen bieden functionaliteiten zoals multi-site management, multi-user management, scheduling, scenes, notifications.