HomEvap B.V.

HomEvap, voor een optimaal binnenklimaat

Verhoog je comfort en een gezond binnenklimaat! Herken je dit: prikkende ogen, een geïrriteerde neus, statische elektriciteit, krakende vloeren en/of snel vals wordende instrumenten? Wij hebben de oplossing!

Veilig en gezond

De automatisch werkende luchtbevochtiger is standaard uitgerust met een heater voor meer rendement en de gepatenteerde legionellafilter LegioSafe voor een veilig en gezond binnenklimaat. De luchtbevochtiger is direct aan te sluiten op iedere WTW of als Standalone luchtbevochtiger uitgerust met een fanbox. Géén condensatie in de kanalen.

Aangenaam binnenklimaat

Kun je jouw leef- of werkomgeving niet goed koelen, dan is de energiezuinige HomEvap Koeler de uitkomst. Dit duurzame apparaat zorgt in elke woon- en werkomgeving door voldoende koeling voor een aangenaam binnenklimaat, waardoor je bijvoorbeeld weer lekker kunt slapen tijdens de warme zomerse periode.

Besturing

De luchtbevochtiger en koeler worden standaard geleverd met een bedieningspaneel. Ze kunnen ook middels Modbus, Bacnet, 0-10Volt en aan/uit contact aangestuurd worden.

Adres
Kerkenbos 1334
6546BG Nijmegen