Instamat

De mooiste warmte voor wonen en werken

Designradiatoren, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. En dat al meer dan 40 jaar….

Instamat is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Vaassen en richt zich al sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw op de verkoop van radiatoren. De radiator heeft zich vanaf die tijd steeds verder ontwikkeld.

Van aanvankelijk handige verwarmingselementen voor in de badkamer naar een breed scala aan (design)radiatoren in tal van vormen, maten en kleuren, voor elk interieur en iedere leefomgeving.

Instamat biedt een ruime keuze aan toonaangevende verwarmingsproducten om de gehele woning te verwarmen. Sleutelwoorden daarbij zijn topkwaliteit, design, innovatie en functionaliteit.

Ons ruime assortiment biedt oplossingen voor elk verwarmingsvraagstuk. Onze radiatoren laten zien dat verwarmen, design, vormgeving én interieur perfect samen gaan.

Niet voor niets zijn wij dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en werken!


Zo mooi kan warmte zijn

Het verwarmen van je huis is tegenwoordig niet alléén functioneel. Je kunt de radiatoren afstemmen op jouw interieurstijl én persoonlijke smaak! Wij bieden voor iedere woonruimte en voor elk type verwarmingssysteem een passende radiator onderverdeeld in de volgende categorieën:

BADKAMER

Badkamerradiatoren zijn er in diverse soorten en maten, voor de kleine én grote badkamer. Van klassiek tot strak vormgeven. De badkamerradiator zorgt voor een aangename temperatuur en kenmerkt zich door de mogelijkheid om je handdoek of badjas te verwarmen. Naast de traditionele cv-uitvoering zijn de meeste modellen ook leverbaar in een mix-, of elektrische uitvoering.

DESIGN

De designradiator is een stijlvolle en tijdloze blikvanger in je interieur. Bij het ontwerp van de radiator is het design leidend; modern of klassiek. Het design varieert van horizontale, verticale, hoekige of ronde buizen tot een volledig vlakke voorkant of een bijzondere vorm. Ook het kleurenpalet is enorm: van matte natuurtinten tot metallic- of knalkleuren en uiteraard tijdloos glanzend of mat wit en zwart.

PROJECT

De naam zegt het al. Deze radiatoren zijn geschikt voor elk project in huis of kantoor. Van het kleinste kamertje tot een ruime woon- en eetkeuken. De radiatoren kenmerken zich door een hoge capaciteit en een snelle warmte afgifte. Er zijn uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot vormgeving, afmetingen, aansluitmogelijkheden én kleuren. Zo is er voor iedere situatie een oplossing.

Waar verkrijgbaar

Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via dealers in Nederland en België. Dat zijn onder andere installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitair specialisten en de professionele bouwmaterialenhandel.

Maar wij werken ook samen met (binnenhuis)architecten en interieurstylisten. Kijk voor het dichtstbijzijnde verkoopadres op onze dealerpagina op instamat.nl. Of vraag naar de producten van Instamat bij uw installateur of sanitair specialist.

Adres
Spinfondsweg 15
8171NT Vaassen