Itho Daalderop Nederland B.V.

climate for life

Itho Daalderop streeft ernaar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven - met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. Duurzaamheid staat aan de basis van deze ontwikkelingen.

Met deze innovatieve producten en systemen zorgen we voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Thema’s als energietransitie, nul-op-de-meter – wonen zonder energierekening – en gasloos bouwen en wonen zijn actueler dan ooit.

De ogenschijnlijke tegenstrijdigheid tussen een comfortabel, gezond en betaalbaar binnenklimaat én een lager - of zelfs geen – energieverbruik fascineert ons. De combinatie is onze uitdaging. Dit alles komt samen in onze slogan: Climate for life.

Zo maken wij energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk. We ontwikkelde en produceerde zelf onze grondgebonden water/water warmtepompen. Deze is sindsdien marktleider in de nieuwbouw. Inmiddels worden vele duizenden warmtepompen real-time gemonitord. Naast water/water warmtepompen levert Itho Daalderop ook kwalitatief hoogwaardige lucht/water warmtepompen, zowel met als zonder buitendeel.

Op het gebied van warm water zijn wij sinds 1930 marktleider. Onze koperen boilers zijn nog steeds de beste in de markt en gaan tot wel een leven lang mee. Ook onze boilers worden in onze eigen fabriek in Tiel geproduceerd en zijn dus van Hollandse bodem.

Een goed binnenklimaat is zeer belangrijk. Bij het bereiken hiervan speelt ventilatie een cruciale rol. De woning moet comfortabel zijn en het binnenklimaat gezond, en dit uiteraard zo energiezuinig. Dit vraagt om slimme en perfecte afgestemde ventilatie. Wij bieden voor elke situatie een perfecte oplossing op dit gebied.

Tot slot kunnen wij u ondersteunen op het gebied van projecten en begeleiding hiervan.

Wilt u zich alvast verdiepen in onze bestekken? Kijk dan op onze website.