Kenter

Over Kenter

Gebruikt u veel energie en kunt u geen dag zonder? Kies dan voor Kenter. Wij leveren een compleet pakket aan energievoorzieningen en meetdiensten, gebaseerd op de nieuwste inzichten in de markt en innovatieve technologie├źn. Met onze producten, diensten en expertise heeft u grip op energie. Nu al bedienen wij meer dan 30.000 klanten. Van de bakker op de hoek tot chemische multinationals, van sportvereniging tot grote gemeenten. U kunt rekenen op de expertise van meer dan 300 specialisten.

Energievoorzieningen

Onze energiespecialisten begrijpen wat ondernemers die veel energie gebruiken beweegt. En we weten hoe belangrijk het is dat uw middenspanningsinstallatie altijd veilig en betrouwbaar zijn werk doet. Wij plaatsen, verhuren, beheren en onderhouden middenspanningsinstallaties en zorgen ervoor dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

Meetdiensten

Uw bedrijf of organisatie gebruikt elektriciteit, gas, water en warmte. Kenter meet deze energie. Met onze meters en beveiligde online applicaties zoals Meetdata.nl geven wij u altijd en overal inzicht in uw energieverbruik. Het startpunt voor kostenbewust en duurzaam energieverbruik. De betrouwbare meetgegevens van Kenter vormen de basis voor een correcte nota van uw energieleverancier. Met deze gegevens kunt u ook energie(kosten) besparen of doorbelasten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij Kenter geloven we in betrouwbare, duurzame en betaalbare oplossingen. Continu verbeteren is ons motto. Hierin stellen wij de veiligheid en het welzijn van onze klanten, medewerkers en bezoekers voorop. We voelen ons verantwoordelijk voor de impact die we op onze omgeving hebben. Klik op onderstaande button en lees meer over de manier waarop wij invulling geven aan MVO.