KesselAG

Wie in andermans sporen blijft, zal nooit inhalen

Wij maken alles mogelijk

KESSEL is de specialist als het erom gaat flexibiliteit te bewijzen met oplossingen die individueel afgestemd zijn op speciale eisen. Op grond van onze kennis en mogelijkheden op het gebied van de kunststoftechniek t.a.v. materiaal, ontwikkeling, constructie, werktuigbouw en de zeer uiteenlopende verwerkingsmethoden voor kunststof zijn wij in staat naast serieproducten ook speciale producties volgens uw voor een project specifieke eisen te vervaardigen.

Door de confrontatie met steeds nieuwe uitdagingen en de gevarieerde wensen van de klanten heeft zich een team van specialisten ontwikkeld waarin technici en productspecialisten hand in hand werken. Het draait hierbij om een even brede als diepgaande kennis van de afwateringstechniek.

KESSEL-producten hebben zich inmiddels over vele jaren duizenden keren bewezen. De volgende referenties zijn slechts een kleine greep uit onze talloze mogelijkheden. Laat u zich inspireren door de veelvoud aan uitvoeringen in de verschillende toepassingsgebieden. Al van de tekentafel af loont het zich vroegtijdig af te stemmen met onze adviseurs. Wij geven u desgewenst informatie van onze andere referentieprojecten. Zo optimaliseert u het afvalwatervraagstuk voor uw project.