Orcon B.V.

Orcon. Clean air, green future

Orcon vindt dat iedereen moet kunnen genieten van gezonde lucht. Daarom ontwikkelen we met en voor de markt, kennis en technologieën voor het creëren van een buitengewoon binnenklimaat waarin mensen op een gezonde, comfortabele, energiezuinige en betaalbare manier kunnen wonen, werken en leren.

Clean air, green future

Orcon vindt dat iedereen moet kunnen genieten van gezonde lucht. Daarom ontwikkelen we met en voor de markt, kennis en technologieën voor het creëren van een buitengewoon binnenklimaat waarin mensen op een gezonde, comfortabele, energiezuinige en betaalbare manier kunnen wonen, werken en leren. Frisse buitenlucht naar binnen brengen, dat is wat Orcon drijft. Zo stil, zuinig, gezond en comfortabel mogelijk.

Specialist in ventilatie

Orcon ontwikkelt en produceert ventilatiesystemen voor woning, kantoor, fabriek, horeca of school. Een gezond binnenklimaat vraagt veel kennis van ventilatie. Maar vooral: voorop lopen met nieuwe ontwikkelingen en innovatieve producten.

Ventilatie is maatwerk

Elke situatie is anders. Daarom vraagt de optimale ventilatie om maatwerk. Orcon denkt mee met de installateur en biedt oplossingen op maat voor de ventilatie van woningen (zowel renovatie als nieuwbouw), kantoren, winkels, zorginstellingen, horeca en scholen.

Energiezuinig ventileren

Orcon besteedt veel aandacht aan energiezuinige ventilatie. We ontwikkelen ventilatiesystemen voor het energieneutrale ‘passief huis’ en energiezuinige ventilatie voor een ‘groen’ energielabel of EPC. Zo dragen we met een buitengewoon binnenklimaat ook bij aan een gezond buitenklimaat.

100% achter de installateur

Installateurs kiezen voor Orcon als het om ventilatie gaat. Vooral omdat we onze installateurs adviseren en ondersteunen bij het uitwerken van ventilatiesystemen. Maar bijvoorbeeld ook met trainingen, uitgebreide garantie en onze eigen technische dienst.

Green Igloo - totaaloplossing binnenklimaat

Green Igloo biedt duurzame en efficiënte totaaloplossingen voor een comfortabel binnenklimaat op basis van hernieuwbare energie. Een Green Igloo woning of gebouw is bijna of volledig energieneutraal, heeft geen gasaansluiting en is 100% electric. Ventilatie, koeling en verwarming worden geregeld naar behoefte met de systemen van Orcon en Fujitsu. Door het binnenklimaat in zijn geheel te benaderen, biedt Green Igloo de hoogste comfortgaranties met de kleinste ecologische voetafdruk. Meer info: www.greenigloo.nl