Q Plus B.V.

Daarom Q Plus B.V.

Meer dan 8000 unieke producten uit voorraad leverbaarProductspecialisten per productgroepGespecialiseerde engineeringsafdelingEigen assemblage magazijnAl 30 jaar een betrouwbare partner

Bij ons werken op dit moment 26 enthousiaste medewerkers waaronder 3 HTS-ers, 3 MTS-ers en twee HEAO-ers. We hebben alleen maar ervaren en gemotiveerde medewerkers die altijd op niveau mee willen denken met onze klanten. Wij zijn importeur voor al onze productlijnen. Die komen onder ander uit Italië, Frankrijk, Denemarken, Turkije, en Zuid-Korea.

We hebben een sterke samenwerking met de technische handel, de machinebouw is onze grootste klantengroep en ons marktaandeel groeit bij de eindgebruikers. Wij willen met ons productenpakket een specialist zijn die uw problemen kan oplossen en uit voorraad levert.

Zeer gedegen technische kennis en ervaring, en drie AutoCad – Solidworks stations om voor u te producten of samenstellingen te ontwerpen. We ademen techniek, en zullen dit altijd voorop stellen in het ontwerpproces. We maken klantspecifieke ontwerpen en assembleren en testen in de eigen ruime werkplaats.