Saval BV

We know fire. We know safety. We know you.

Saval, onderdeel van de SK FireSafety Group, is sinds 1925 actief op het gebied van brandbeveiliging. Een organisatie die zich altijd kenmerkt door een opmerkelijke visie, productnoviteiten en een constant hoog kwaliteitsniveau. Natuurlijk bekend van de brandblusser en de brandslanghaspel.

Sinds het prille begin heeft Saval alert ingespeeld op de marktontwikkelingen hetgeen altijd leidt naar maatoplossingen voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen -en buitenland. Grote én kleinere ondernemingen, die hart voor de zaak hebben en daarom kiezen voor de gedegen aanpak, de unieke producten en diensten van Saval.

Het assortiment van Saval is opvallend compleet: van kleine blusmiddelen, blusinstallaties en brand -en gasdetectiesystemen, tot water -en schuimmonitoren, hydranten en armaturen. Ontwerp, installatie, training en Consultancy, service en onderhoud heeft Saval in eigen hand.

Bij Saval zijn zo'n 200 gemotiveerde medewerkers dagelijks actief een breed spectrum van relaties te voorzien van het beste op het gebied van brandbeveiliging.

Adres
Huifakkerstraat 22
4815 PN Breda
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights