Snoek Centraal Stofzuiger Apparatuur B.V.

Stofzuigen hoeft niet ingewikkeld te zijn

Een schoon huis zonder inspanning is helaas niet mogelijk. Als u kiest voor centraal stofzuigen blijft deze inspanning echter wel tot een minimum beperkt.

Het systeem bestaat uit een centrale unit, de eigenlijke stofzuiger, geplaatst in bijvoorbeeld de kelder of op zolder. De stofzuigerslang sluit u aan op één van de stofcontacten, de vaste punten in huis. Met behulp van de aan/uit schakelaar in het handvat van de slang bedient u de machine. Het stof verdwijnt en belandt in de stofzuigerzak van de centrale unit.

Bij centraal stofzuigen verdwijnt stof uit de woonruimten zonder de nadelen zoals we die kennen van de traditionele stofzuiger: het gesleep met een apparaat, de herrie en de uitblaas van fijnstof en typische vieze luchtjes in de ruimten waar men stofzuigt. Zo houdt u uw huis op een gezonde manier schoon.

Hoe werkt het?

Een centraal stofzuigsysteem bestaat uit een centrale unit, de stofzuiger, die via een (onzichtbaar) buizensysteem verbonden is met stofcontacten in de woning. Zodra de stofzuigerslang in deze stofcontacten wordt gestoken, start de machine. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid de machine op afstand te schakelen door middel van een schakelaar op de slang-handgreep.

In de woonruimten heeft u geen last van dat gebruikelijke stofzuigerluchtje, fijnstof en het motorgeluid, wat een standaard stofzuiger altijd met zich meebrengt. Met een centraal stofzuigsysteem werkt u prettig, efficiënt en in een gezonde omgeving. Een centraal stofzuigsysteem kan direct bij de nieuwbouw geïnstalleerd worden, maar vaak net zo makkelijk in bestaande bouw.