Solid Air Climate Solutions B.V.

GOOD CLIMATE, BETTER PERFORMANCE

Wij zijn één van Nederlands meest vooruitstrevende producenten van geavanceerde en duurzame binnenklimaatoplossingen. Sinds 1986 worden onze producten met succes toegepast in onder andere utiliteit, industrie, woningbouw, retail, onderwijs en gezondheidszorg.

GOOD CLIMATE, BETTER PERFORMANCE

Wij zijn één van Nederlands meest vooruitstrevende producenten van geavanceerde en duurzame binnenklimaatoplossingen. Sinds 1986 worden onze producten met succes toegepast in onder andere utiliteit, industrie, woningbouw, retail, onderwijs en gezondheidszorg. Innovatie en het leveren van maximale kwaliteit zit in ons DNA. Wij zijn een betrouwbare partner voor adviseurs en installateurs en denken mee met architecten. Door onze kennis, ons breed productassortiment en een aantrekkelijke prijsstelling dragen wij bij aan een comfortabeler en gezonder binnenklimaat in woon- en werkomgevingen, zowel nationaal als internationaal.

MAATWERK OPLOSSINGEN

Door onze eigen R&D, productiefaciliteiten en eigen testruimte zijn wij in staat om naast een standaardprogramma mee te denken met onze opdrachtgevers en maatwerk te leveren. Dit geldt voor nieuwbouw, maar met name voor renovatieprojecten. Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat oude, bestaande gebouwen worden gerenoveerd tot moderne gebouwen, waaraan hoge eisen worden gesteld aan het binnenklimaat en de brandveiligheid. Juist dán komt het op onze vakkennis aan.

INNOVATIE: SCHERP BLIJVEN MET OOG VOOR DE TOEKOMST

Zonder innovatie tel je als bedrijf niet mee. Onze afdeling R&D is zich daarvan bewust en speelt in op de steeds wijzigende vraag uit de markt. Juist door nieuwe producten te ontwikkelen en onze bestaande producten steeds kritisch te blijven bekijken en waar nodig te verbeteren neemt Solid Air in Nederland een koppositie in als specialist in binnenklimaatoplossingen. Wij streven ernaar deze positie verder uit te bouwen in de rest van de EU.

WAT MAAKT SOLID AIR TOT EEN STERKE PARTNER?
  • Snel kunnen inspelen op klantwensen tijdens het advies- en ontwerpstadium
  • Flexibel en snel door het leveren van zowel bestaande producten als maatwerk
  • Sterke research & development, eigen productontwikkeling en eigen testfaciliteiten
  • Breed en bekend productenpakket, met een marktconform prijs- en kwaliteitsniveau
  • Onze selectietools maken het voor u mogelijk om snel, makkelijk en betrouwbaar uw producten te selecteren en uw specifieke projecten te beheren