Soprema B.V.

Experts in waterdichting & isolatie

SOPREMA is als onafhankelijk familiebedrijf opgericht in 1908. Momenteel staat SOPREMA garant voor de productie van miljoenen vierkante meters waterdichtings- en isolatiesystemen. SOPREMA telt 6892 medewerkers verspreid over 57 productielocaties en 60 filialen, goed voor een omzet van € 2,32 miljard euro in 2016. De groep is actief in 90 landen, beschikt over 13 R&D centra die zich voornamelijk focussen op duurzame ontwikkeling en 20 opleidingscentra verspreid over 5 landen. SOPREMA draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Voor meer informatie, www.soprema.nl

SOPREMA B.V. uit IJLST kreeg op 1 oktober 2016 haar huidige naam. Echter gaat de geschiedenis van het Friese bedrijf al vele jaren terug. SOPREMA B.V., voorheen Troelstra & de Vries B.V., werd in 1930 opgericht en heeft sindsdien een vooraanstaande positie verworven in de Nederlandse markt voor bitumineuze dakbedekking. De kwaliteitsproducten Garantgum, Varyflex, Unicoat en APAX zijn een begrip in deze markt. Na de overname van Troelstra & de Vries door SOPREMA in 2007, is het bitumineuze assortiment aangevuld met producten van de SOPREMA group. Een totaal assortiment voor de complete bouwschil; kunststof membranen (FLAG), PMMA en PU harsen (ALSAN), isolatie (EFYOS), daglicht en rookextractiesystemen.

Deskundigheid, advies, service en flexibiliteit staan bij SOPREMA B.V.hoog in het vaandel. Wij bouwen aan een lange termijn visie en dat kan alleen met kwaliteitsproducten, eerlijke tarieven, deskundige dienstverlening en duurzame relaties.