Thercon B.V.

Orcon/Thercon onderdeel van Groupe Atlantic

Sinds 2020 hebben Orcon BV en Thercon BV de krachten gebundeld onder de hoede van Groupe Atlantic. Samen richten wij ons op duurzame, all-electric, oplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat.

Ventilatie

Wij ontwikkelen en leveren een breed assortiment ventilatie producten van Orcon. Hierbij bieden wij een uitgebreid gamma voor de professionele woning- en utiliteitsbouw. Met een speciale focus op totaaloplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat.

Warmtepompen

Naast ventilatie specialiseren wij ons in de toepassing van lucht/lucht en lucht/water warmtepompen. Hierbij werken wij met de producten van Fujitsu en Atlantic. Zo kunnen wij altijd een passende oplossing bieden voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater.

Totaaloplossingen

Samen kijken we naar de beste totaaloplossing om duurzaam en all-electric te wonen, werken en leren. Hierbij maken wij o.a. gebruik van ons unieke 'Green Igloo' concept. Een aanpak waarbij we het gehele proces van calculatie, tot installatie begeleiden. En heldere klimaatgaranties kunnen afgeven.