Vamat B.V.

De officiële distributeur van Huawei omvormers in de gehele BeNeLux!

VAMAT is verantwoordelijk voor de verkoop én distributie aan resellers en grote EPC-ers. Niet alleen zijn wij de grootste distributeur van Huawei in de BeNeLux, maar ons team heeft ook de expertise en ervaring om u te ondersteunen bij servicevraagstukken én u te adviseren tijdens de engineeringsfase en realisatie van het project. Onze expertise en ervaringen zijn gebaseerd op de ruime ervaring met Huawei oplossingen die wij hebben opgedaan tijdens onze eigen projecten.

Up-to-date blijven? Wij bieden in de gehele BeNeLux verschillende trainingen aan, denk aan een deep-dive over de installatie en de werking van een Huawei omvormer.

Huawei is een toonaangevende mondiale aanbieder van ICT-oplossingen. De oplossingen, producten en services worden in meer dan 170 landen én door meer dan één derde van de wereldbevolking gebruikt.

Kies voor zonne-energie met Huawei! Huawei innoveert en optimaliseert gedurende de gehele levenscyclus van uw PV-energieopwekking. Dankzij de geavanceerde digitale, internet- en PV-technologie is onze slimme PV-oplossing FusionSolar efficiënt, eenvoudig te installeren, veilig en betrouwbaar, waardoor u een beter rendement kunt behalen met hogere opbrengsten en lagere onderhoudskosten!