WTH Vloerverwarming B.V.

Nog nooit was een gezond leefklimaat zo belangrijk als de tijd waarin we nu leven. Een nieuwe tijd die vraagt om een nieuwe aanpak. Dat zet de bouwwereld onder druk; het dwingt ons om onszelf opnieuw uit te vinden. Bij WTH gaan we uit van de essentie, vanuit de mens. Iedereen heeft recht op een gezond en duurzaam leefklimaat. En dat is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Het is daarom aan ons, de bouwketen, om dat samen voor elkaar te krijgen.

Hoe draagt WTH bij aan een gezond en duurzaam leefklimaat?

Bij WTH is delen het nieuwe hebben. Wij houden onze kennis niet voor onszelf; wij delen het open en eerlijk met elkaar en stellen het in dienst van de keten. Wij bieden o.a. een opleidingsprogramma voor installateurs. Zo kan iedereen maximaal van elkaar leren, één plus één is drie. Wij creëren een klimaat waarin wordt gedeeld door:

Mensen: Onze ervaren vakmensen staan aan de basis van ons werkklimaat: ze kijken hoe het beter kan, delen dit met elkaar en komen tot nieuwe inzichten. Wie bij WTH vraagt om één vakman, krijgt er dus de kennis en ervaring van 80 andere experts bij. 

Technologie: Nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden. Dat is de essentie van een intelligent klimaat, gedreven door twee essentiële pijlers: het brein, de digitale pijler, en de lichaamsdelen, de fysieke pijler. Het brein geeft de opdracht, de lichaamsdelen voeren het uit. Tussentijds delen ze informatie met elkaar, sturen ze bij daar waar nodig en leren ze van elkaar. 

Partnerships: En die nieuwe oplossingen houden wij niet voor onszelf; we delen, testen en ontwikkelen ze samen met onze ketenpartners. Ervaring delen is immers kennis vermenigvuldigen. Onze ketenpartners zijn daarom kennispartners. 

Samen kom je verder! 

WTH breekt de markt open. Wij creëren een klimaat waarin grensverleggende samenwerkingen worden aangegaan en hoogstaande innovaties met elkaar wordt gedeeld. Wij lopen hierin voorop en ondersteunen hierin onze bouwpartners met verregaande kennis & kunde over tal van klimaatsystemen.

WTH is jouw partner in climate. Want alleen samen komen we tot totaaloplossingen die écht bijdragen aan een gezond en duurzaam klimaat. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.