Zehnder Group Nederland B.V.

ALWAYS THE BEST CLIMATE

Zehnder Visie

'' Het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen door het bieden van uitstekende oplossingen voor een gezond binnenklimaat ''

“Always the best climate” – daar staat Zehnder voor. Het merk is wereldwijd vertegenwoordigd in 20 landen en levert producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Deze producten en systemen dragen bij aan een energiezuinige, comfortabele en gezonde woon- werkomgeving, ook wel een vitaal binnenklimaat genoemd. Onze missie is de levenskwaliteit van mensen te verbeteren door uitstekende oplossingen te bieden voor dit binnenklimaat. Het thema ‘gezondheid’ staat daarbij centraal. Niet alleen in het ontwikkelen van uitstekende oplossingen, maar ook in het stimuleren en bijdragen aan de gezondheid van mensen in het algemeen.


125 jaar Zehnder

Het familiebedrijf Zehnder werd opgericht in 1895 door Jakob Zehnder in Gränichen (Zwitserland) en heeft een rijke geschiedenis aan innovatieve, betrouwbare producten.

Van lichtgewicht motorfietsen tot de uitvinding van de buizenradiator, en van de eerste badkamer radiator tot een volledig binnenklimaatsysteem. Zehnder heeft zich ontwikkeld tot een internationale groep van bedrijven met ca. 3.300 medewerkers.