Gasloze oplossing voor Pekaar Plastics

Een volledig duurzame, comfortabele en gasloze oplossing voor de nieuwbouw van een bedrijfshal met kantoren was de vraag van Pekaar Plastics B.V. In samenwerking met Cua van Bui van TechniCo Installatietechniek B.V. en Martin Van Der Voort, accountmanager bij Centercon, is een plan tot stand gekomen waarin de beste totaaloplossingen van Centercon zijn opgenomen; van opwekking tot afgifte.

Met het toepassen van Monoblocs van LG Klimaat Benelux, welke in cascade zijn opgesteld, wordt het gehele pand voorzien van water voor de vloerverwarming. Deze installatie wordt weersafhankelijk geregeld. Dit wil zeggen dat de installatie rekening houdt met de elementen waarbij het comfort altijd gewaarborgd blijft. De LG warmtepompen kenmerken zich onder andere door het hoge verwarmingsvermogen bij lage buitentemperaturen en hun hoge prestatie. Het is mogelijk om een watertemperatuur te maken tot 65°C zonder elektrisch bij te verwarmen.

Alle componenten voor deze installatie waaronder de LG lucht/water warmtepomp, de vloerverwarming met netten, de pompen en vloerverwarmingsverdeler met de diverse groepen en sturing, de waterzijdige appendages en de weersafhankelijke regeling zijn door Centercon geleverd. Om de kantoren in de zonnige periode ook lekker koel te houden zijn 4-zijdige cassettes toegepast. Een duurzame, comfortabele én gasloze oplossing met het beste resultaat; een tevreden eindgebruiker!

Wilt u meer weten over onze totaaloplossingen en de speciale systeemgarantie die Centercon hiervoor afgeeft? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder.

Gepubliceerd op14 december 2021 om 0:00