Samenwerken, luisteren en finetunen zijn het beste recept

Veldhuizen Grafisch Effect is bij het bouwen van hun nieuwe bedrijfspand in Barneveld op zoek gegaan naar een ondernemer uit de buurt. Zo kwamen zij terecht bij Veenhuizen Groep.

Het nieuwe pand is geheel gasloos en duurzaam dankzij vloerverwarming en koeling die opgewekt wordt door LG Therma V Lucht/Water warmtepompen. Door goed samen te werken met Centercon en te luisteren naar de wens van de opdrachtgever is het beste resultaat behaal, vertelt Menno Brand van Veenhuizen Groep. Naast vloerverwarming is er in de kantine een LG Synchro systeem geïnstalleerd met Cassette units.

Roel Drenth, accountmanager bij Centercon: “Wij leveren niet alleen de warmtepompen en airconditioning voor dit soort projecten. Onze meerwaarde zit ook in het begeleiden van het hele project. Denk bijvoorbeeld aan engineering van het systeem en de selectie waterzijdige componenten die nodig zijn om het systeem goed te laten draaien.”

Lucht/Water warmtepompen vallen bij LG in de Therma V serie. Met (bijna) alle systemen in deze serie kan worden gekoeld, verwarmd en tapwater worden bereid. Met watertemperaturen tot 65°C zonder elektrische bijverwarming en een 100% verwarmingscapaciteit bij -15°C is het mogelijk om er, ook bij lage buitentemperaturen, warm bij te zitten.

Centercon levert een uitgebreid gamma aan waterzijdige componenten. Ook voor afgiftesystemen zoals vloerverwarming, fancoilunits en klimaatplafonds kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie en onze speciale garantievoorwaarden voor onze totaaloplossingen.

Gepubliceerd op15 juni 2022 om 0:00