WTW-UNITS VOOR THE MARKET HOTEL

Mark Airstream warmteterugwin-units voor WestCord hotel in Groningen

In samenwerking met

HOMIJ Technische Installaties

heeft Mark Climate Technology een uniek project gerealiseerd voor het

The Market Hotel by WestCord

in Groningen. Twee stuks Mark Airstream warmteterugwin-units voorzien het splinternieuwe hotel van verwarming, koeling en verse lucht.

Maatwerk van Mark

Uniek aan dit project is dat de 2 wtw-units gestapeld zijn: de Mark Airstream HWX 15000 unit staat bovenop de Mark Airstream CFX 20000 unit. De Airstream HWX is daarnaast af fabriek geleverd met een bordes voor goede bereikbaarheid van de unit voor service en onderhoud. Daaraan is gekoppeld een afzuigkast voor de ventilatie van de keuken, voorzien van vet- en koolstof filters.

Een niveau hoger worden de door Mark los meegeleverde warmtepompen op een bordes geplaatst. Af fabriek zijn de warmteterugwin-units voorzien van geluidsdempers om aan de geluideisen te voldoen. De aansturing van de Mark Airstream gebeurd door middel van een eigen regeling met Modbus en BACnet.

Eurovent gecertificeerd

De AIRSTREAM CFX is standaard voorzien van een gecertificeerde hoog rendement tegenstroomwisselaar met bypass. De AIRSTREAM HWX is standaard voorzien van een corrosie-bestendig warmtewiel van zeewaterbestendige aluminiumfolie. Beide units zijn Eurovent gecertificeerd.

PROJECTVIDEO

Bekijk de video van dit project op ons YouTube kanaal.

Gepubliceerd op14 september 2021 om 0:00