Deel deze spotlight

100% winstalleren® - stekerbaar installeren voor de woningbouw

Tekst
BeeldWAGO Nederland B.V.

Sneller, eenvoudiger én efficiënter

De markt verandert en in de praktijk van alledag krijgt de installateur steeds meer te maken met strengere regels, hogere kwaliteitseisen en een toenemende druk op de kosten van materiaal en arbeid.

Woningbouw

Het principe van stekerbaar installeren is al jaren zeer succesvol in de utiliteitsbouw. Met 100% winstalleren® is die techniek nu vertaald naar de woningbouw. 100% winstalleren® zorgt voor een geheel andere benadering van het installeren. Naast verlaging van faalkosten kun je in dat kader denken aan een vermindering van de TCO, een verkorting van bouwtijden enzovoorts. Daarnaast stelt het concept de installateur in staat om weer marge kan maken. Indien er in holle wanden geïnstalleerd kan worden, is dit concept zelfs volledig Plug & Play te installeren.

Vanaf de groepenkast tot aan de wandcontactdoos kan 100% stekerbaar worden aangesloten. Dat maakt dit 100% winstalleren bij uitstek geschikt tijdens de renovatie van woningen en (woon)zorgprojecten. Maar ook voor transformaties van kantoorgebouwen of wooncomplexen tot studentenunits, hotels en in de prefab bouw.

Voordelen voor de installateur

Gekwalificeerd personeel is schaars. En de kosten van kundige medewerkers zijn hoog. Feiten die ertoe leiden dat de moderne installateur steeds meer behoefte heeft aan goede prefab oplossingen. Ook hierin voorziet het 100% winstalleren®-systeem. Deze oplossing maakt het installeren efficiënter en levert tijdens het gehele ontwerp- en installatieproces forse besparingen op. Omdat de verschillende componenten eenvoudig in elkaar gestoken kunnen worden en bij wijzigingen in de elektrische installatie net zo eenvoudig weer gedemonteerd en hergebruikt kunnen

Gepubliceerd op3 september 2021 om 11:01