Deel deze spotlight

45 jaar thuis in klimaattechniek

Tekst
BeeldSchilt Luchkanalen
COMPLETE LUCHTKANALENSYSTEMEN

Schilt Luchtkanalen voorziet graag in het ontwerp, de levering en de montage van complete luchtkanalensystemen, inclusief bijbehorende componenten van marktleider TROX. Binnen de werkmaatschappij is bovendien een speciale afdeling opgezet voor de ronde luchtkanalen: Schilt Rokan, met een programma ronde spiraalgefelste buizen en hulpstukken in alle soorten en maten. Indien gewenst leveren wij klanten een totaalpakket, inclusief flexibele slangen, roosters, brandkleppen en montagematerialen. Ook kunnen wij het inmeten op locatie verzorgen en verwerken we alle gegevens in productie- c.q. montagetekeningen.

UITGEBREIDE BIM-IMPLEMENTATIE

Als organisatie hebben we de kennis, kunde en flexibiliteit in huis om niet alleen op kleine, maar ook op grote projecten professioneel te opereren, zonder in te boeten aan de kwaliteit die je van een familiebedrijf mag verwachten. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door een verregaande certificering en kwaliteitscontrole. Zo zijn we VCA-gecertificeerd, STEKerkend, PED-gecertificeerd en lid van Luka. Bovendien zetten we hoog in op BIM, dat steeds meer gemeengoed wordt in de bouw. Waar BIM tot enkele jaren geleden vooral werd benut in de ontwerpfase, speelt het Bouw Informatie Model nu ook in de calculatie-, productie-, uitvoerings en beheerfase een belangrijke rol.

LUCHTTECHNISCHE COMPONENTEN

Sinds 1985 en in een voor Nederland uniek voorraadhouderschap levert Schilt TROX-producten uit voorraad. In het 5.000 m² grote magazijn van Schilt Luchttechniek liggen de belangrijkste onderdelen van het TROX-leveringsprogramma standaard op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, betekent: morgen in huis. Ook zijn wij dealer van o.a. DE WIT ventilatoren en beschikken wij over een eigen Rodaco-lijn flexibele slangen en geluiddempers voor luchtkanalen. De ventilatoren bijvoorbeeld, onderscheiden zich door een zeer hoge capaciteit en eenvoudige montage. Bovendien zijn ze geluids- en onderhoudsarm

DUURZAME AIRCONDITIONING

Schilt Airconditioning verzorgt de levering, montage, inbedrijfstelling en het onderhoud van split-airconditioningsystemen en VRF-systemen van verschillende wereldmerken, waaronder Carrier, Toshiba, Panasonic en LG. Stuk-voor-stuk systemen waarmee gekoeld, verwarmd, ontvochtigd en geventileerd kan worden, tegen een laag energieverbruik en met een zeer hoog rendement. Ook leveren we mobiele airconditioners, allemaal direct uit voorraad. Als onafhankelijke leverancier leveren en plaatsen we op verzoek bovendien installaties van andere A-merken, zoals Mitsubishi Electric en Daikin. Zo bieden wij voor iedere ruimte en iedere toepassing een hoogwaardige oplossing.

Gepubliceerd op9 mei 2022 om 9:00