Deel deze spotlight

Afgelopen woensdag 12 juni was er een themadag ‘Vol gas voor gasloos: Feit of Fictie?’ in het spoorwegmuseum in Utrecht.

Tekst
BeeldXYTO Media

Centrale thema’s tijdens de Themadag 2019 zijn: De weg naar All-electric, hoe gaan we 100% 'gasloos' bereiken en waar staan we op vandaag? Duurzaam denken biedt nieuwe kansen. Maar wat houdt dat precies in? En kunnen we ons wel collectief inspannen voor resultaten die verder weg liggen? Uitdagende thema’s die plenair belicht werden door niemand minder dan Helga van Leur en Rob Verbrugge.

Helga van Leur

Helga van Leur heeft ons bijgepraat over de laatste duurzaamheidsontwikkelingen. Het is een feit dat het klimaat verandert en de urgentie om hier iets aan te doen is groot. Met haar presentatie heeft Helga een positief verhaal gebracht over alles wat we wél kunnen doen aan het klimaatprobleem en hoe technologie hierbij een rol kan spelen. 

Rob Verbrugge

Tijdens onze themadag heeft Rob Verbrugge zijn kennis omtrent duurzame warmte en ventilatie oplossingen met ons gedeeld. Rob is ervan overtuigd dat de ventilatiewarmtepomp grote opportuniteiten biedt om de aanwezige ventilatiesystemen in mening woning te verduurzamen. Het is de missie van Rob om gedurende de laatste jaren van zijn actieve loopbaan de omschakeling naar een energiezuinige ventilatiewarmtepomp te laten slagen.

Gepubliceerd op29 juli 2020 om 11:04