Deel deze spotlight

Cas connect

Tekst
BeeldItho Daalderop Nederland B.V.

Met CAS Connect introduceert Itho Daalderop de eerste dakventilator die letterlijk en figuurlijk ‘in the Cloud’ staat. Het programma dakventilatoren wordt per 1 juli uitgebreid met een Connect-versie voor de CAS 3.1 en CAS 3.2. Dit geldt zowel voor de 230V- als 400V-versie. Met deze Connect-versie kan het inregelen van de dakventilatoren voortaan eenvoudig door één persoon worden gedaan. Het inregelen gaat via de Itho Daalderop Service App. De Connect-versie betreft een TOC-versie.

Dit betekent dat de vier modellen die op de markt komen, naast Connect (C) ook Tijd- en Onderdruk (TO) gestuurd zijn.

CAS Connect, 1e dakventilator ‘connected to the Cloud’

De CAS 3.1 TOC en CAS 3.2 TOC hebben dezelfde voordelen als de Tijd- en Onderdrukversie (TO). Ook deze vier nieuwe modellen zijn compact, licht van gewicht, snel geïnstalleerd, betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk. Met de Connect-versie is echter nog veel meer mogelijk.

· Slechts met één persoon inregelen

Een groot voordeel van de CAS Connect is het eenvoudig inregelen door één persoon, met behulp van de Itho Daalderop Service App.

· Projectvoorbereiding

Bij projecten met dakventilatoren kan op kantoor het project alvast worden voorbereid. Via de Service App kan de installateur die het project in bedrijf stelt alle informatie terugvinden.

· Settings

Tijdens het inregelen worden de settings bepaald, bijvoorbeeld het gewenste klokprogramma. Deze settings zijn na afloop ook nog aan te passen.

· Storingsmeldingen via e-mail

Mocht er een storingsmelding optreden bij één van de dakventilatoren, dan ontvangt de onderhoudspartij hiervan automatisch een emailmelding.

Kijk op www.ithodaalderop.nl/cas voor alle informatie

Gepubliceerd op12 juni 2021 om 0:00