Deel deze spotlight

Comfortabel verwarmen met elektrische verwarming

Tekst
BeeldMark Climate Technology

Mark Climate Technology biedt u de beste ondersteuning als het gaat om het aanschaffen van elektrische verwarming. Wij leveren zowel elektrische luchtverwarmers als elektrische stralingsverwarmers uit voorraad. Zo is er voor iedere ruimte een passende, elektrische, verwarmingsoplossing te vinden.

Tanner MDE elektrische luchtverwarmer

In ons assortiment hebben we de Mark Tanner MDE beschikbaar in 8 verschillende types met vermogens van 6 t/m 51 kW. Deze elektrische luchtverwarmers zijn van zeer hoge kwaliteit. De heaters beschikken over een krachtige axiaalventilator waardoor het toestel vele toepassingsmogelijkheden kent in o.a. showrooms, kleedkamers, bedrijfshallen, schepen en garages.

De elektrische heaters van Mark zijn eenvoudig te installeren aan het plafond of via de optionele wandconsole.

Kenmerken:

  • Aluzink-omkasting
  • 400V-uitvoering
  • Lange levensduur
  • Geluidsarm
  • Geïntegreerde beveiliging tegen oververhitting
  • Naloopthermostaat voor efficiënte afkoeling.


Elektrische stralingsverwarmers

Een ruimte verwarmen door middel van elektrische straling biedt vele voordelen. Zo worden objecten in een ruimte direct verwarmd, zonder dat de lucht eerst verwarmd dient te worden. Er vindt geen luchtverplaatsing plaats en dus ook geen stofverplaatsing. Door de korte opwarmtijd en de lagere benodigde ruimtetemperatuur kan er een hoge energiebesparing gerealiseerd worden.

De Mark Infra ER 2600W is een compact stralingspaneel geschikt voor een verwarmingsoppervlak van 12-18m².

De Mark Infra ER+ 2500W is een Carbon Infrarood verwarmer die middels de nieuwste techniek binnen 3 seconden objecten en personen verwarmt. Deze elektrische straler is geschikt voor een verwarmingsoppervlak van 12-24m² en heeft een levensduur tot 10.000 uur! Carbon Infrarood verwarming heeft ten opzichte van halogeen infrarood verwarming het voordeel dat het prettiger voor de ogen is.

De Mark Infra ER en Infra ER+ zijn uit voorraad leverbaar.

Tevens leggen we momenteel de laatste hand aan onze Ceilfit elektrische stralingspanelen. Deze stralingspanelen zijn geschikt voor systeemplafonds en kunnen de standaard tegel vervangen zonder extra werkzaamheden aan de profielen.

De elektrische stralingsverwarming van Mark heeft een breed toepassingsbereik, o.a. in: productie- en logistieke hallen, kantoren, scholen, kerken, woningen, horeca, winkels en als terrasverwarming.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs via info@mark.nl of +31(0)598 656 600. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op onze website.

Gepubliceerd op2 maart 2021 om 8:30