Deel deze spotlight

Coming Soon IVY Home

Tekst
BeeldAirios BV

Airios introduceert in 2024 een nieuwe controller genaamd Ivy Home. Het wordt een systeem dat de luchtkwaliteit en het comfort in woonhuizen regelt!

Ivy Home regelt de binnenluchtkwaliteit en temperatuur van uw woning, desgewenst individueel per kamer. Verschillende ge├»ntegreerde sensoren meten de luchtkwaliteit en worden gebruikt om uw ventilatie-unit en warmtebronnen automatisch aan te passen aan interne en externe omstandigheden, en te reageren op de volgende generatie duurzame oplossingen, zoals warmtepompen. Inzicht krijgen in effici├źntie wordt steeds belangrijker en dat is precies wat deze Ivy woning u laat zien! Energiebesparing is de sleutel!

De Ivy Home heeft een mooi kleurendisplay en maakt verbinding via Wi-Fi, Matter, Modbus, Google assistent etc. De installatie voor installatie is zeer eenvoudig en snel en de gebruiksvriendelijkheid is opmerkelijk.

Binnenkort vertellen wij je meer over de bijzondere features van deze nieuwe controller. Houd deze pagina in de gaten of beter nog, registreer je e-mailadres en wees als een van de eersten op de hoogte van al het nieuws over introductie, features, beschikbaarheid en andere functies van Ivy home.

Gepubliceerd op10 november 2023 om 13:38
Adres
Peter Zuidlaan 10
5502NH Veldhoven