Op kleur gemaakte haspelkast met een Uro-Flame haspel.
Deel deze spotlight

Dé autoriteit in blusmiddelen en toebehoren

Tekst
BeeldUro-Flame B.V.

Uro-Flame heeft een duidelijk doel: het op de markt brengen van veilige, innovatieve en betaalbare blusmiddelen en toebehoren. Deze toonaangevende producent én groothandel levert premium producten aan installateurs en gecertificeerde onderhoudsbedrijven. Tevens voorzien ze architecten en projectmanagers in de bouw van professioneel advies en bestek.

Hoe het begon

Al sinds het begin, in 2008, heeft de oprichter van Uro-Flame zich voorgenomen om de markt voor brandveiligheid een betere keus te bieden. Als het gaat om blusmiddelen loop je liever geen risico en daarom heeft Uro-Flame producten ontwikkeld van superieure kwaliteit voor een voordelige prijs. Dit gegeven, in combinatie met het maatwerk dat ze leveren, de snelle levertijden en het hoogwaardig advies, maakten dat ze al snel gezien werden als dé autoriteit van de Nederlandse markt.

De Uro-Flame standaard

De Uro-Flame lat ligt hoog. Dat is onder andere te zien aan vele verworven certificaten op zelfontwikkelde producten. Die certificaten (Rijkstypekeur, BENOR, IMO, LPCB, etc.) zijn bovendien op Europees niveau erkend. De slimme productinnovaties worden door de doelgroep met open armen ontvangen en de deskundige medewerkers van Uro-Flame worden regelmatig gevraagd om projectmatig ‘special products’ te ontwikkelen en mee te denken in de ontwikkelfase van bouwprojecten.

Wat biedt Uro-Flame?

- Correcte en eerlijke prijzen

- Veilig en snel online bestellen

- Distributie en warehouse in eigen beheer

- Diensten en service na de verkoop

- Certificering van dealerschap

- Eigen assemblage afdeling

- Custom made producten

- "Private label" producten


Brandslanghaspel en haspelkast

Deze combinatie is uniek omdat de haspelkast een inbouwdiepte heeft van slechts 135mm waar een 20, 25 en zelfs een 30 meter brandslanghaspel in past. De Uro-Flame haspels zijn er in grote diversiteit, van brandslanghaspels tot industriële haspels. Voor alle producten geldt dat er verschillende bladdiameters, opbouwdieptes en slanglengtes leverbaar zijn. Indien gewenst denkt Uro-Flame ook mee in de ontwerpfase van de bouw, zodat de architect de kasten kan integreren in het bouwontwerp. Op deze manier wordt niet alleen de beste, maar ook de mooiste oplossing geboden voor elke situatie van brandbeveiliging. De haspelkasten zijn leverbaar in vrijwel elke denkbare RAL-kleur. Naast een fraaie vormgeving hebben de haspelkasten een unieke scharnierconstructie: de deur is volledig nastelbaar en er zit een deurgreep over de gehele lengte van de deur, zodat je deze eenvoudig kunt openen in een hoek van 180°.

Duo haspelwagen

Ook de oerdegelijke duo haspelwagen is een uniek en populair product. De haspelwagen is altijd voorradig en dat betekent dat deze direct geleverd kan worden. In steeds meer gebouwen met grote ruimtes, zoals magazijnen en opslaggebouwen wordt de duo-haspelwagen toegepast. De haspelwagen is uitgevoerd met een brandslanghaspel en een toevoerhaspel die aan de waterleiding kan worden gekoppeld. Zo kan deze eenvoudig worden uitgelopen zonder de hele slanglengte mee te slepen. Waar andere haspels een totale afstand van 30 meter bestrijken, kan een duo-haspelwagen met gemak een afstand tot wel 100 meter overbruggen. De Uro-flame duo-haspelwagens hebben een breedte van ca. 55 cm en kunnen eenvoudig door iedere deur worden gemanoeuvreerd.

Tekst / Foto: Uro- Flame

Gepubliceerd op19 maart 2020 om 13:05
Adres
Noorderbaan 4
5388 RB Nistelrode