Deel deze spotlight

De ‘geen-gedoe’ warmtepomp

Tekst
BeeldItho Daalderop Nederland B.V.

De HP-M 25 i van Itho Daalderop is een hybride lucht/water warmtepomp met enkel een binnendeel. Deze warmtepomp is makkelijk toe te passen in bestaande woningen in combinatie met elk merk/ type cv-ketel en bestaande radiatoren. Vloerverwarming is door het grote oppervlak echter het meest geschikt om op lage temperatuur de woning te verwarmen. Dit komt het rendement van de warmtepomp ten goede

Méér gas besparen

De HP-M 25 i gebruikt naast de buitenlucht ook de afgevoerde ventilatielucht (indien aanwezig) als energiebron. Deze combinatie levert een beduidend hoger rendement op dan alleen ventilatielucht. Daarnaast voelt dit ook nog eens veel comfortabeler omdat er niet wordt 'overgeventileerd'. Met deze warmtepomp kan zo fors op het gasverbruik worden bespaard.

Gemakkelijk te installeren

De HP-M 25 i bestaat enkel uit een binnendeel waardoor er geen koeltechnische handelingen nodig zijn. Met de optionele dakdoorvoer wordt de aan- en afvoer van de buitenlucht eenvoudig in het dak geïntegreerd. Dit maakt de HP-M 25 i uiterst gemakkelijk te installeren.

7 jaar zekerheid door 7 jaar garantie

Verduurzaming van de woningbouw zit in het DNA van Itho Daalderop. We hebben al meer dan 20.000 warmtepompen in Nederland geplaatst en voor elk ambitieniveau is een passende warmtepompoplossing beschikbaar. De HP-M 25 i is een beproefd systeem waar maar liefst 7 jaar garantie op wordt gegeven.

Hybride warmtepomp

De HP-M 25 i is een hybride warmtepomp, wat inhoudt dat er ook een cv-ketel in de woning aanwezig is. Gedurende het voor- en naseizoen zorgt de HP-M 25 i voor verwarming van de woning en wanneer het buiten écht koud wordt, wordt de cv-ketel automatisch bijgeschakeld. Het warme tapwater wordt door de cv-ketel verzorgd, waardoor u geen opstelruimte nodig heeft voor een voorraadvat. Het rendement van elke warmtepomp wordt bepaald door de mate van isolatie en het afgiftesysteem (bij voorkeur vloerverwarming). Wij adviseren daarom pas een warmtepomp te plaatsen als de woning in voldoende mate (na-)geïsoleerd is.

Nieuwe hybride warmtepomp HP-M 25 i

De HP-M 25 i is een warmtepomp die zowel gebruik maakt van . Met deze warmtepomp kan bij woningen waar nog een goede cv-ketel aanwezig is, een forse besparing op het gasverbruik worden gerealiseerd en eenvoudig meerdere labelstappen worden gemaakt.

Belangrijkste kenmerken HP-M 25 i

- Werkt met elk merk/type cv-ketel en bestaande radiatoren samen

- Benut buitenlucht én ventilatielucht

- Inclusief Spider Klimaatthermostaat

- Eenvoudige installatie; geen buitendeel/ F-gas handelingen

- 7 jaar garantie

https://www.ithodaalderop.nl/nl-NL/professional/nieuwe-hybride-warmtepomp-hp-m-25-i?utm_source=apip&utm_medium=spotlight&utm_campaign=hpmi&utm_term=202006

Gepubliceerd op6 juli 2020 om 15:04