Deel deze spotlight

DE MOOISTE WARMTE VOOR WONEN ÉN WERKEN!

Tekst
BeeldInstamat/Penger

Twee bedrijven met ieder hun eigen naam en gevestigd onder één dak in Vaassen. Beiden gespecialiseerd in warmtetechniek; Instamat gericht op de particuliere markt en Prenger met een duidelijke focus op woning- en utiliteitsbouw. Onze producten zijn verkrijgbaar via dealers in Nederland en België. Na een verbouwing van ruim een jaar werd afgelopen zomer de vernieuwde showroom geopend. Zo kunnen onze klanten zelf ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van radiatoren en verwarming.

SHOWROOMBEZOEK

Aannemers, detaillisten, (interieur)architecten en installateurs (eventueel samen met hun klant) zijn van harte welkom om de showroom van bijna 200 m² te bezoeken en de meer dan tachtig verschillende modellen te bekijken. Het is prettig om onze radiatoren met eigen ogen te zien, aan te raken en met elkaar te vergelijken. Onze adviseurs maken graag tijd voor een rondleiding. Natuurlijk beantwoorden ze alle vragen, denken ze mee én geven ze vrijblijvend advies. De showroom is iedere werkdag op afspraak geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

INSTAMAT

Designradiatoren, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. En dat al meer dan veertig jaar… Instamat richt zich sinds de jaren 80 van de vorige eeuw op de verkoop van radiatoren. De radiator heeft zich vanaf die tijd steeds verder ontwikkeld. Van aanvankelijk handige verwarmingselementen voor in de badkamer naar een breed scala aan (design)radiatoren in tal van vormen, maten en kleuren, voor elk interieur en iedere leefomgeving. Wij bieden een ruime keuze aan toonaangevende verwarmingsproducten om de gehele woning te verwarmen; sleutelwoorden daarbij zijn topkwaliteit, design, innovatie en functionaliteit. Ons ruime assortiment biedt oplossingen voor elk verwarmingsvraagstuk. Onze radiatoren laten zien dat verwarmen, design, vormgeving én interieur perfect samen gaan. Niet voor niets zijn wij dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en werken!

PRENGER

Sinds begin jaren 80 vormt warmte al de basis van het bedrijf Prenger. In eerste instantie alleen met convectoren. Maar niet veel later werden designradiatoren toegevoegd aan het assortiment. Altijd al, hebben wij ons gericht op de projectenmarkt. Door de jaren heen hebben we mee mogen werken aan vele aansprekende projecten. Vanwege onze ervaring en bekendheid zijn wij er vaak al vanaf de ontwerpfase bij betrokken. Overleg met architecten en adviseurs is hier van essentieel belang. Het productassortiment van Prenger bestaat uit diverse soorten verwarmingsproducten zoals (elektrische) radiatoren, ribbenbuizen, omkastingen, convectoren, stralingspanelen en de energiezuinige Kermi therm-x2 paneelradiatoren. Ook het leveren van maatwerkoplossingen behoort tot onze specialismen.

Gepubliceerd op19 mei 2022 om 16:00
Adres
Van Benthuizenlaan 1
1701BZ Heerhugowaard
Contact
Jolanda Eyzinga