Deel deze spotlight

Delabie aanwezig op VSK 2020

Tekst
BeeldDelabie Benelux

DELABIE - Specialist in sanitaire uitrusting voor de publieke sector

De DELABIE groep is uitgegroeid tot Europees leider in kranen en sanitaire voorzieningen voor openbare plaatsen, en biedt unieke oplossingen aan voor de openbare sanitaire ruimte alsook voor gezondheids- en zorgfaciliteiten.

Meer dan 2.000 referenties worden vanuit de fabriek in Frankrijk naar meer dan 90 landen uitgevoerd. De groep telt vandaag negen filialen wereldwijd: Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Portugal, Spanje, Polen, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai) en China (Hong Kong).

We blikken terug op een succesvol jaar, waarin verschillende nieuwe producten en communicatiemiddelen erkend werden voor hun kwaliteit en bekroond werden met één of meerdere prijzen.

Bij de German Design Awards 2019 werd DELABIE uitgeroepen tot Winnaar met de BINOPTIC hoge elektronische wastafelkraan en werd de ALGUI roestvrijstalen wastafel bekroond met een eervolle vermelding. De elektronische urinoirkraan TEMPOMATIC 4 kreeg de onderscheiding 'Selectie' in de categorie Innovatief Interieur tijdens de Iconic Awards 2019 – een internationale designwegstrijd. En recent dingde het Be-Line® douchezitje mee naar erkenning in de Franse wedstrijd “Salle de bains remarquable”, en werd tot winnaar gekroond binnen de categorie “Utiliteiten”. Deze prijs is een erkenning voor badkamerproducten die een uniek, innovatief, relevant en functioneel karakter hebben en de consument een unieke of onderscheidende ervaring Bieden.

Het hybride urinoir HYBRIMATIC FINO in rvs overtreft ons aller verwachtingen. Dit ecologisch alternatief voor waterloze urinoirs werd bekroond tot Winnaar van de German Design Award 2020, viel in de prijzen bij de PLUS X AWARD 2019/2020 en werd uitgeroepen tot publieksfavoriet bij de Van Marcke Awards, categorie ECO.

Energie- en Waterbesparing

Brengt u begin 2020 een bezoek aan VSK, dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie? Dan dient u zeker ook even langs de DELABIE stand aan te lopen. Het motto van VSK is “Kennis delen is belangrijk en samen bereiden we ons voor op de toekomst”. Op de DELABIE stand  kan u ondermeer ervaren hoe bij de ontwikkeling van productoplossingen de nadruk onder meer ligt op duurzaamheid en een hoge water- en energiebesparing, zonder in te boeten op prestatievermogen en zonder het gebruikscomfort te verminderen.

Workshop voor inbouwoplossingen & directe spoeling

Een gedeelte van de stand is gewijd aan de nieuwe inbouwoplossingen voor urinoirspoelingen, toiletspoelingen en douches. Onze medewerkers leggen u graag uit hoe de door DELABIE ontwikkelde inbouwmodules kunnen worden aangepast aan verschillende wanddiktes en welke verschillende installtatieopties zijn gebaseerd op verschillende installatievoorbeelden.

Bovendien wordt er ook aandacht besteed aan het toiletsysteem met directe spoeling. De talrijke voordelen van een directe spoeling zorgen er voor dat dit een ideaal systeem is voor het uitrusten van toiletten in publieke gebouwen. Vandaag leeft de perceptie dat directe spoeling een beduidend grotere diameter van de toevoerleidingen vereist en luidruchtig is. Omdat dit niet klopt, leggen we u graag de voordelen, toch nog minder gekend, verder uit.

Productnieuws: Functionaliteit en design

Naar goede gewoonte kan U ook deze editie weer interessante nieuwigheden en ontwikkelingen ontdekken op de DELABIE stand. Een bezoek aan onze stand geeft u bovendien de gelegenheid meer te weten te komen over de nieuwigheden die recent in de prijzen mochten vallen. Functionaliteit en een innoverend design worden onlosmakelijk verbonden in onder andere het HYBRIMATIC FINO urinoir met hybride spoelsysteem, als ook in de nieuwe Be-Line® designserie, bestaande uit handgrepen en opklapbare douchezitjes, voor toegankelijkheid in de sanitaire ruimte.

Het DELABIE-team verheugt zich op uw bezoek in hal 8, stand A028. Tot snel!

Gepubliceerd op13 januari 2020 om 16:38