Deel deze spotlight

DELABIE blikt tevreden terug op VSK

Tekst
BeeldDelabie Benelux

Tijdens de VSK 2020 was kennis delen belangrijk. De bezoekers van de vakbeurs waren op zoek naar antwoorden betreffende nieuwe technieken en trends. Op de DELABIE-stand kon u bijvoorbeeld ervaren hoe bij de ontwikkeling van productoplossingen de nadruk onder meer ligt op duurzaamheid en een hoge water- en energiebesparing, zonder in te boeten op prestatievermogen en zonder het gebruikscomfort te verminderen.

DELABIE, Europees marktleider in sanitaire oplossingen voor publieke ruimten, blikt terug op een succesvolle editie, waarin verschillende nieuwe producten en technieken voorgesteld werden en waarvan enkele bekroond werden voor hun kwaliteit en vernieuwend karakter.

Workshop voor inbouwoplossingen & directe spoeling

Een gedeelte van de stand was gewijd aan de nieuwe inbouwoplossingen voor urinoirspoelingen, toiletspoelingen en douches. Bezoekers ontdekten graag hoe de door DELABIE ontwikkelde inbouwmodules aangepast kunnen worden aan verschillende wanddiktes en verschillende installatieopties.

Ook het toiletsysteem zonder reservoir trok heel wat aandacht. De talrijke voordelen van een directe spoeling zorgen er namelijk voor dat dit een ideaal systeem is voor het uitrusten van toiletten in publieke gebouwen.

Productnieuws: Functionaliteit en design

Naar goede gewoonte kon U ook deze editie weer interessante nieuwigheden en ontwikkelingen ontdekken op de stand. U kwam er onder andere meer te weten over de nieuwigheden die recent in de prijzen mochten vallen. Functionaliteit en een innoverend design worden onlosmakelijk verbonden in onder andere het HYBRIMATIC FINO urinoir met hybride spoelsysteem, als ook in de nieuwe Be-Line® designserie, bestaande uit handgrepen en opklapbare douchezitjes, voor toegankelijkheid in de sanitaire ruimte.

Bij de German Design Awards 2019 werd DELABIE uitgeroepen tot “Winnaar” met de BINOPTIC hoge elektronische wastafelkraan en werd de ALGUI-roestvrijstalen wastafel bekroond met een eervolle vermelding. De elektronische urinoirkraan TEMPOMATIC 4 kreeg de onderscheiding “Selectie” in de categorie Innovatief Interieur tijdens de Iconic Awards 2019 – een internationale designwegstrijd. En recent dingde het Be-Line® douchezitje mee naar erkenning in de Franse wedstrijd “Salle de bains remarquable”, en werd tot winnaar gekroond binnen de categorie “Utiliteiten”. Deze prijs is een erkenning voor badkamerproducten die een uniek, innovatief, relevant en functioneel karakter hebben en de consument een unieke of onderscheidende ervaring bieden.

Het hybride urinoir HYBRIMATIC FINO in rvs overtreft ons aller verwachtingen. Dit ecologisch alternatief voor waterloze urinoirs werd bekroond tot “Winnaar” van de German Design Award 2020, viel in de prijzen bij de PLUS X AWARD 2019/2020 en werd uitgeroepen tot publieksfavoriet bij de Van Marcke Awards, categorie ECO.

Gepubliceerd op11 februari 2020 om 16:33