Opbouwunit Desk 2 - Bachmann opbouwunit
Opbouwunit Desk 2 met kabelgeleiding - Bachmann Desk 2 & Easyflex kabelgeleiding
Deel deze spotlight

Een nieuw duurzaam kantoor voor OCS

Tekst
BeeldO.C.S. Office Cabling Systems B.V.

Een goede basis om fijner te werken, nieuwe plannen te kunnen ontwikkelen en klanten beter te bedienen. Dit waren de uitgangspunten voor de bouw van ons nieuwe kantoor.

Het pand is ontworpen door architect Kees Timmer. Doel was om de nieuwe thuisbasis een uitstraling te geven die bij ons bedrijf past. No nonsense, maar wel met oog voor design, degelijkheid en details.

De grote raampartijen zorgen voor een verbinding met de polder waar het bedrijf op uitkijkt. Op subtiele wijze wordt het groen in het interieurontwerp weerspiegeld, zoals met de bekende Poldersofa van Hella Jongerius en een plantenakkertje op de kast.

Een duurzame bouw was erg belangrijk. Het pand is gebouwd en afgewerkt door lokale bedrijven. Dit maakt het een regionaal project. Het pand beschikt over genoeg zonnepanelen om bijna alle benodigde stroom zelf op te wekken. Rond het gebouw is een insectentuin aangelegd om bijvoorbeeld de bijenpopulatie te bevorderen en beschermen.

Visitekaartje voor kabelmanagement

Natuurlijk is het pand een visitekaartje voor goed kabelmanagement. Onze producten nemen een opvallend onopvallende rol in en laten zo zien wat goed kabelmanagement is; passend in het interieurontwerp, veilig en vooral praktisch.

In de praktijk wordt getoond hoe een mooie ruimte een werkbare omgeving wordt waar gebruikers flexibel kunnen werken. Zo is op de bureaus de Desk 2 toegepast, zitten de bekende Velox 2.o en Servicebox 2 in de vloer en worden de kabels netjes weggewerkt met de aluminium kabelzuil. Inmiddels zijn in ons nieuwe pand dan ook al verschillende succesvolle trainingen georganiseerd om relaties op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen en mogelijkheden.

U bent van harte uitgenodigd om ons nieuwe kantoor te bezoeken en onze oplossingen te bekijken.

Gepubliceerd op20 mei 2020 om 12:07