EEN PROGR AMMA WA ARMEE U AL UW INTERIEURS KUNT ONT WERPEN , PRE S ENTEREN ÉN BEREKENEN

Tekst
BeeldPALETTECAD

Een interieurstylist of binnenhuisarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van de binnenruimte; o.a. de functie, routing, ruimte-indeling, inrichting van de diverse ruimtes, licht, kleur en materiaal. Architecten bezitten de gave zich een totaalbeeld te vormen van alle bovenstaande aspecten, voor dat beeld heeft u geen hulpmiddelen nodig, u heeft een visie.

Echter de realiteit is dat uw (potentiële) klant overtuigd moet worden dat uw visie het mooiste resultaat levert. Dat overtuigen is succesbepalend voor uw business. Hiervoor kunt u gebruik maken van hulpmiddelen, hetzij schetsen, showrooms, moodboards, referentieadressen, maar bovenal 3-D ontwerpsoftware.

PaletteCAD biedt u een totaaloplossing waarbij u de investering snel terugverdient in kostbare tijd en de kwaliteit waarin u uw product naar de klant kan presenteren. U werkt het ontwerp één keer uit zonder zelf een punt of lijn te tekenen. Objecten en materialen invoegen is een kwestie van slepen en loslaten. Wanneer u een PDF- of IFC-bestand krijgt toegeleverd, kunt u deze importeren en hierop uitbouwen.

Wanneer u klaar bent met het ontwerp kunt u hier vervolgens alle informatie uithalen die u nodig heeft. Met één muisklik heeft u een plaatje van topkwaliteit om te presenteren. U laat de ruimte automatisch maatvoeren en haalt deze plattegrond over in uw eigen PDF-werkveld, waarin ook uw klantgegevens al klaarstaan. Vervolgens genereert u een stuklijst met hierin alle onderdelen opgesomd die voor u van belang zijn.

Kortom, een nieuwe manier van werken is een investering in de toekomst. Maak de verwachting van uw klant waar en gebruik het nieuwste gereedschap in uw branche om het werk gemakkelijker te maken.

Gepubliceerd op5 juni 2022 om 9:00