Elektrische handdoekwarmer Jay
Deel deze spotlight

Elektrische handdoekwarmers Jay, Square & Arc

Tekst
BeeldInstamat

Niets is lekkerder dan jezelf na een warme douche of een verkwikkend bad in te wikkelen in een heerlijke warme handdoek. Dat kan met de energiezuinige, elektrische handdoekwarmers Jay, Square en Arc van Instamat. Er is altijd de beschikking over een warme handdoek of badjas, zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming. Een hele fijne en luxe aanvulling op het comfort van je badkamer.

Jay en Square

De Jay is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal en is ook leverbaar in het soft zwart, soft wit en messing. De Square is gemaakt van gepolijst roestvast staal. De aan/uit-knop bevindt zich aan de bovenzijde. Als de handdoekwarmers in bedrijf zijn, brandt er een licht onder de knop. Het verbruik is ongeveer net zo veel als een normale kleine gloeilamp.

De warmers hebben een hoogtemaat van 1750mm. Door meerdere warmers naast elkaar te hangen, krijgt de badkamer een extra luxe uitstraling. De warmers kunnen zowel in nieuwe als bestaande badkamers worden gemonteerd. Klik hier voor meer informatie.

Arc

De elektrische handdoekwarmer Arc is stijlvol en modern vormgegeven en past daardoor bij elke badkamerstijl. Handdoek en badjas worden efficiƫnt en energiezuinig verwarmd. De Arc heeft een hoogtemaat van 1700mm en is beschikbaar in verschillende ontwerpcombinaties.

Leverbaar in wit of zwart achterstuk met voorstuk in wit, zwart, geborsteld of gepolijst aluminium. De aan/uit knop bevindt zich aan de onderzijde. Het led-licht aan de onderzijde, dat naar de vloer is gericht, is een leuke feature die zorgt voor aangenaam licht in het donker. Klik hier voor meer informatie.

Gepubliceerd op29 januari 2022 om 0:00
Adres
Spinfondsweg 15
8171NT Vaassen