Deel deze spotlight

Haier lanceert app voor het virtueel plaatsen van een airco

Tekst
BeeldWasco

Twello – Consumenten kiezen steeds vaker voor airconditioning om hun woning te koelen en te verwarmen. Maar hoe staat die airco dan in bijvoorbeeld een woon- of slaapkamer? Haier heeft samen met partnergroothandel Wasco hiervoor de Airco Projectie Tool ontwikkeld. Met deze gratis app krijgen consumenten eenvoudig een goed beeld van hoe een Haier airco er bij hen thuis uitziet.

De Haier Airco Projectie Tool maakt gebruik van Augmented Reality (AR) technologie om een zo realistisch mogelijk beeld te geven van het ontwerp en de afmetingen van de airco in de gekozen ruimte. In de app staan de meest gangbare Haier wand- en vloermodellen. Met één druk op de knop projecteert de gebruiker deze in de woning.

App-functies

• De gemaakte projecties kunnen als foto worden opgeslagen en gedeeld worden.

• Er kunnen meerdere toestellen tegelijk geprojecteerd worden om een vergelijking te maken.

• Gebruikers kunnen de documentatie van een toestel direct inzien.

iOS en Android

De Haier Airco Projectie Tool werkt op de meest voorkomende typen iOS en Android smartphones en is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Zoek op “Haier” om de app in de stores te vinden.

Over Haier

Haier is één van de grootste fabrikanten van airconditioners ter wereld en mondiaal marktleider voor ‘smart airco’s’. Het bedrijf heeft als doel om betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit te produceren die aansluiten bij de voortdurende veranderingen van het hedendaagse leven in huis. Haier geeft 6 jaar garantie op haar airconditioners. Haier airco’s zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Wasco groothandel.

Gepubliceerd op2 september 2022 om 0:00