Deel deze spotlight

HELUKABEL introduceert ISOBUS hybride kabel voor de landbouwindustrie

Tekst
BeeldHelukabel B.V.

HELUKABEL, één van de meest toonaangevende wereldwijde fabrikanten en leveranciers van kabels, draden en accessoires, heeft de ISOBUS PUR hybride stroom- en datakabel geïntroduceerd voor gebruik in de landbouwsector. Deze kabel verbindt tractoren, maaidorsers, spuitmachines en andere landbouwvoertuigen met hun werktuigen aan de voor- of achterkant van de machine.

De ISOBUS PUR is gebouwd volgens de wereldwijde ISO 11783-norm die

de communicatie regelt tussen landbouwmachines, voornamelijk tractoren en werktuigen. Toepassingsgebieden van ISOBUS zijn onder meer: ​​wielsensoren, automatisch sturen en omdraaien, GPS-navigatie, rijgeleiding, bewaking van apparatuur en sensoren, video-invoer en vlootbeheer om er maar een paar te noemen.

De met PUR ommantelde hybride kabel kan werken in omgevingen variërend in temperatuur van -40 °C tot + 85 °C, afhankelijk van de toepassing. Bovendien is de robuuste buitenmantel van de ISOBUS PUR bestand tegen olie, slijtage, UV-straling, microben en is deze vlam vertragend.

HELUKABEL biedt momenteel drie configuraties voor OEM'ers in de landbouw, maar kan op verzoek ook aangepaste constructies leveren.

De drie standaardconfiguraties zijn:

▪ PN:2xAWG10 + 2xAWG14 + 1x4xAWG20 (2x6 mm2 + 2x2.5 mm2 + 1x4x0.5 mm2)

▪ PN:2xAWG8 + 2xAWG14 + 1x4xAWG20 (2x10 mm2 + 2x2,5 mm2 + 1x4x0,5 mm2)

▪ PN:2xAWG6 + 2xAWG14 + 1x4xAWG20 (2x16 mm2 + 2x2.5 mm2 + 1x4x0.5 mm2)

Voor meer informatie: klik hier.

______________________________________________________________

Over HELUKABEL BV

HELUKABEL BV is de Nederlandse dochteronderneming van het Duitse familiebedrijf HELUKABEL GmbH, één van de meest toonaangevende internationale fabrikanten van kabels en draden, met 55 locaties in 36 landen over de hele wereld. Vanuit ons Nederlandse distributiecentrum, gelegen in Budel (nabij Eindhoven) hebben wij kabels, draden en accessoires voor een groot aantal industriële en commerciële toepassingen op voorraad. Mede door de centrale ligging zijn wij in staat om goede service en zeer korte levertijden te garanderen. HELUKABEL heeft meer dan 33.000 producten voorradig voor de volgende toepassingen: industriële kabels en enkeladers, infrastructuurkabel en draad, data- netwerk en bus technologie, rupskabel, maatwerkkabel, voor-geassembleerde kabel, windmolens- en zonnepalen, spiraalkabel, mediatechnologie en kabeltoebehoren. Onze kabels zijn uitvoerig getest, zijn van topkwaliteit en we bieden oplossingen op maat!

Helukabel, The Worry-Free Cable Experience

www.helukabel.nl

Gepubliceerd op8 mei 2020 om 13:02