Deel deze spotlight

HET INNOVATIEVE LASER-MEASUREMENT-SYSTEEM IN 3D

Tekst
BeeldXYTO Media

Met Palette@WORK werkt u nog efficiënter, daar u met het nieuwe lasermeetsysteem 3D-ruimte kunt creëren rechtstreeks bij de klant die u later op kantoor verder kunt uitwerken in PaletteCAD.

De afmetingen van de laser worden via Bluetooth in de app gelezen. De gemeten ruimte wordt vervolgens overgebracht naar PaletteCAD en u kunt doorgaan met het ontwerp van de ruimte. Door dit continue proces behoren complexe schetsen eindelijk tot het verleden.

Lasermeting in plaats van duimstok!

Palette@WORK is geschikt voor de gangbare Bluetooth-lasermeetinstrumenten. Door de eenvoudige overdracht naar de tablet ontvangt u foutloze afmetingen in 3D. U bespaart veel tijd door de afgewerkte ruimte te importeren, waardoor het hele planningsproces veel sneller en efficiënter wordt.

Daarnaast biedt Palette@WORK extra functies zoals het maken van digitale notities, het maken van schuine plafonds of een uitgebreide selectie en vloer- en wandmateriaal. Zeg vaarwel tegen je complexe handschetsen en duimstok en verwelkom de digitalisering van PaletteCAD.

Tijdens de VSK 2020 staan wij in Hal: Water & Sanitair, standnummer: 08.E016

Gepubliceerd op11 juni 2020 om 9:12