Deel deze spotlight

Het succes van de Grant Squirrel datalogger gaat verder.

Tekst
BeeldCatec B.V.

Ultieme datalogging-ervaring, directe connectiviteit.

De Squirrel sq-reeks dataloggers en software biedt u de ultieme ervaring in datalogging door krachtige prestaties, connectiviteit en innovatieve software. Deze nieuwe generatie loggers beschikken over meerdere functies om aan uw bedrijfs- en applicatiebehoeften te voldoen.

De SQ16 serie is nu geïntroduceerd om de alom bekende en succesvolle SQ2010, SQ2020 en SQ2040 op te volgen.

Kies uw parameters, stel uw doelen in

De universele kanaalingangen meten stroom, spanning, weerstand en een groot aantal parameters, waaronder; temperatuur, vochtigheid, druk, stroming, windsnelheid en concentratie. Digitale kanalen activeren of stoppen automatisch met loggen. Dit betekent dat u de logger kunt instellen om automatisch te beginnen of te stoppen met loggen als zich een gebeurtenis voordoet.

Bediening is mogelijk via je app, krijg direct de gegevens die je nodig hebt.

Communicatie via een speciale mobiele app wordt standaard geleverd via draadloze Bluetooth, evenals de mogelijkheid om dataloggers te netwerken via de geheel nieuwe communicatie-hub, wat een groot aantal externe bedieningsopties biedt, samen met krachtige gegevensregistratie. Ontvang de juiste gegevens, waarschuwingen en alarmen wanneer en waar u ze wilt.

Eenvoudig in gebruik, eenvoudig in te stellen

Eenvoudig te gebruiken en eenvoudig te programmeren, met behulp van de nieuwe SquirrelView-software. De geheel nieuwe Squirrel-dataloggers bieden u alles, van stand-alone draagbare datalogging tot een vast online monitoringsysteem dat veel parameters meet, zodat u altijd direct toegang hebt tot gegevens.

Breid uw kanalen uit, stapel om ruimte te besparen

Elke logger heeft 8 differentiële kanalen of 16 enkelvoudige (single ended) kanalen en is eenvoudig uit te breiden met de nieuwe SquirrelView software en SQ-hub. Er kunnen meerdere loggers worden gekoppeld, waardoor maximaal 128 gegevenskanalen tegelijkertijd kunnen worden gemeten en bewaakt. De behuizing is zo ontworpen dat je deze eenvoudig kunt stapelen.

Klein van formaat, groots in vermogen.

Stevige, technologische leadloggers, ontworpen om snel en nauwkeurig gegevens te presenteren, deze veilig op te slaan en gemakkelijk op te halen voor nauwkeurige rapportage wanneer u ze nodig hebt.

Gepubliceerd op24 november 2021 om 0:00
Adres
Turfschipper 114
2292JB Wateringen
Contact
J. Draaisma
Telefoon